- הוסף לסימניות
אם יש מזגן על 24 מעלות מותר לשים לתינוק בגד עם שרוול קצר? אם כן מאיזה גיל?
חוקית או הלכתית מותר.אם יש מזגן על 24 מעלות מותר לשים לתינוק בגד עם שרוול קצר? אם כן מאיזה גיל?
לא התכוונתי לברר את ההלכה או החוק. רציתי לשאול בתמימות בתור אמא טרייה שב"ה לא מסתובבת עם קצר כך שאני לא יודעת מנסיון אישי... וגם אין לי אחים או אחיינים קטניםחוקית או הלכתית מותר.
זה לא איסור, זאת רגישות שיש לנו כלפי הקטנים.
אם את לא מצליחה לדעת, אולי תשבי על הריצפה עם בגדים קצרים, בלי גרביים כשהמזגן פועל ותחליטי אח"כ
עונה לך בתור אמא לבת חצי שנהלא התכוונתי לברר את ההלכה או החוק. רציתי לשאול בתמימות בתור אמא טרייה שב"ה לא מסתובבת עם קצר כך שאני לא יודעת מנסיון אישי... וגם אין לי אחים או אחיינים קטנים
הבנתי מותק ולכן תעשי באמת מה שאמרתי ותרגישי את הילד שלך.לא התכוונתי לברר את ההלכה או החוק. רציתי לשאול בתמימות בתור אמא טרייה שב"ה לא מסתובבת עם קצר כך שאני לא יודעת מנסיון אישי... וגם אין לי אחים או אחיינים קטנים
בגיל הזה יש לי קבוע בתיק בגד קצר לחוץ ובגד ארוך למזגן,ולפעמים בחוץ עם כל היתושים עדיף גם ארוך לדעתי.לא התכוונתי לברר את ההלכה או החוק. רציתי לשאול בתמימות בתור אמא טרייה שב"ה לא מסתובבת עם קצר כך שאני לא יודעת מנסיון אישי... וגם אין לי אחים או אחיינים קטנים
היי שימי לב היא לא שאלה על לשים ילד עם קצר על הרצפה עם מזגן.הבנתי מותק ולכן תעשי באמת מה שאמרתי ותרגישי את הילד שלך.
זאת הרגשה שקונים עם הזמן ולכן פירטתי לך מה לעשות, לא חלילה בציניות.
תוציאי דקה גרביים, תפשילי שרוול, שבי על הרצפה הקרה וברררר...
כידוע קור יורד ללמטה, כל הקור נמצא ברצפה.
זה תלוי בילד יש ילדים שמתקררים מהר ויש ילדים שמזיעים מהר,אם יש מזגן על 24 מעלות מותר לשים לתינוק בגד עם שרוול קצר? אם כן מאיזה גיל?
חחח. אז איפה בחדר לשים אותו? לתלות אותו על הקיר? לחנוק אותו בעגלה?היי שימי לב היא לא שאלה על לשים ילד עם קצר על הרצפה עם מזגן.
בסה"כ שאלה האם לשים ילד עם בגד קצר בחדר עם מזגן.
בעיניי שאלה לגיטימית לגמרי להתייעצות.
ללמוד מה אנשים חושבים ולקבל את הדעה שלה.
אצלי המטפלת שמה מזגן, אני רק עומדת בדלת ומרגישה כפור יוצא.נניח אצלינו במטפלת היא לא שמה מזגן בדיוק בגלל שיש ילדים שמגיעים עם קצר.
שקלטתי שהבת שלי חוזרת מזיעה ממנה.
התחלתי לשלוח עם קצר גם.
להתנצל אני תמיד מוכנה, בכיףחחח. אז איפה בחדר לשים אותו? לתלות אותו על הקיר? לחנוק אותו בעגלה?
ברור לאימהות בדורנו שהילד מסתובב לא?
אבל מציק לי מאוד מה שכתבת לי, אני מדמיינת?
את מוכנה לעשות טובה ולחזור לקרוא מה שכתבתי לה?
אשמח להתנצלות אם אכן מגיע לי.
אני כ"כ הבנתי אותה שהיא שואלת ברצינות ולכן עניתי לה מה הדרך לדעת ואיך לומדים זאת ולא רק לאמר מה אני עושה.
זה מזגן שבאמת עושה את החדר בטמפרטורה שכתוב... יש לי מד טמפרטורה על הקיר ממול. ואני לא שואלת על תינוק שנמצא על הרצפה בכלל. פשוט אני רואה שהרבה פעמים חם לה והיא מזיעה עם ארוך. ושאלה לכל האמהות ששמות ארוך- בחוץ אי אפשר לשים ארוך במזג אויר הזה- אז מה עושים מחליפים לילד בגדים כל פעם שיוצאים מהבית? (שוב, באמת שואלת בתמימות)אני לא שמה תינוק עם שרוול קצר במזגן.
אם זה על 24 ונעים אז בסדר, אבל יש מזגנים שממש מקפיאים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים