דרוש מידע מותר לשים לתינוק שרוול קצר במזגן?

• הוסף לסימניות
זה מזגן שבאמת עושה את החדר בטמפרטורה שכתוב... יש לי מד טמפרטורה על הקיר ממול. ואני לא שואלת על תינוק שנמצא על הרצפה בכלל. פשוט אני רואה שהרבה פעמים חם לה והיא מזיעה עם ארוך. ושאלה לכל האמהות ששמות ארוך- בחוץ אי אפשר לשים ארוך במזג אויר הזה- אז מה עושים מחליפים לילד בגדים כל פעם שיוצאים מהבית? (שוב, באמת שואלת בתמימות)
אם לא על הרצפה ונעים בחדר.
תנסי לשים לה וכמובן להיות עם עין עליה כל הזמן שלא קר לה.

ונשים שיוצאות החוצה.
חלקן מחליפות באמת. וחלקן הגדול הן נשים מהדור של היום כמו שנאנחות הסבתות שלנו שמלבישות לילדים בלי שרוולים בכלל שכבה אחת ב16 מעלות מזגן...
אגב גם הרופאת ילדים שלנו מתלוננת על זה שהורים היום לא אכפתיים ושמים ילד קטן ב16 מעלות בלי שרוולים, ואח"כ באים לשאול אותה למה הילד מצונן ולא מרגיש טוב כ"כ הרבה...

• הוסף לסימניות
אם לא על הרצפה ונעים בחדר.
תנסי לשים לה וכמובן להיות עם עין עליה כל הזמן שלא קר לה.

ונשים שיוצאות החוצה.
חלקן מחליפות באמת. וחלקן הגדול הן נשים מהדור של היום כמו שנאנחות הסבתות שלנו שמלבישות לילדים בלי שרוולים בכלל שכבה אחת ב16 מעלות מזגן...
אגב גם הרופאת ילדים שלנו מתלוננת על זה שהורים היום לא אכפתיים ושמים ילד קטן ב16 מעלות בלי שרוולים, ואח"כ באים לשאול אותה למה הילד מצונן ולא מרגיש טוב כ"כ הרבה...
הופה, לא לקטרג על האמהות המסורות של דורנו...
באמת בדור של הסבתות לא היה מזגנים והן לא הסתבכו...
אבל לא הכי הגיוני להלביש לילד בגד אחר בבוקר, להחליף בצהריים כי נמצאים במזגן, ושוב אחה"צ כי יוצאים לשמש, ובערב נהיה שוב קצת קריר...
כמובן שכדאי כמה שפחות להדליק את המזגן בשעות אחה"צ, אבל לפעמים ההורים חייבים מזגן...

• הוסף לסימניות
זה מזגן שבאמת עושה את החדר בטמפרטורה שכתוב... יש לי מד טמפרטורה על הקיר ממול. ואני לא שואלת על תינוק שנמצא על הרצפה בכלל. פשוט אני רואה שהרבה פעמים חם לה והיא מזיעה עם ארוך. ושאלה לכל האמהות ששמות ארוך- בחוץ אי אפשר לשים ארוך במזג אויר הזה- אז מה עושים מחליפים לילד בגדים כל פעם שיוצאים מהבית? (שוב, באמת שואלת בתמימות)
מסכנה, את כבר מתנצלת כל פעם שזה בתמימות:love:
אפחד לא חושב שאת משועממת, הכל טוב...
בבית שמים ארוך על הקצר, כמו מכנס זחילה.
וכן, בהחלט מחליפים, אבל לא רק בקיץ.
בחורף קורה אותו סיפור, בהפוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה