מזגן בחיפוי גבס

• פותח הנושא Hany
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי נישה עליונה במטבח שאני סוגרת אותה בגבס (בגלל צינורות באחת הפינות) ןעליו צריכה לשים מזגן.
חבל לי על החלל הריק שסוגרת ומנסה למצוא פיתרון שהמזגן יהיה בתוך החלל הריק.
ראיתי שדובר כאן על מזגן מחופה בגבס, ושרוב האנשים לא מכירים אותו.
@שינדי- זה אני. את כתבת על כזה שיש לך- סופר סלים תדיראן, מחיפוש בגוגל נראה שמדובר במיני מרכזי.
האם יש כזה מזגן יחידני, כלומר שידמה מזגן עילי רגיל?
מה סדר גודל של כזה מזגן?

• הוסף לסימניות
יש מזגן עילי נסתר
אני עושה את זה עכשיו בשיפוץ
מחופה בגבס מעל ארונות מטבח

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר, המראה החיצוני מחופה גבס עם גריל ליציאת המיזוג...
סדר גודל מחיר 8,000-9,000 ל- 3 כ"ס, תבררי בדיוק מחיר לפי התכנית וגודל הדירה שלך.

• הוסף לסימניות
לתדיראן יש מזגן נסתר
עכשיו עשיתי ללקוח

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות הסתרה/כיסוי למזגן עילי רגיל, עם פתחי תריס ליציאת האוורור? או שזה לא עובד טוב?

• הוסף לסימניות
יש מזגן עילי נסתר
אני עושה את זה עכשיו בשיפוץ
מחופה בגבס מעל ארונות מטבח
לתדיראן יש מזגן נסתר
עכשיו עשיתי ללקוח
מה המעלה בדבר כזה?
למה עושים את זה?

• הוסף לסימניות
יש לי נישה עליונה במטבח שאני סוגרת אותה בגבס (בגלל צינורות באחת הפינות) ןעליו צריכה לשים מזגן.
חבל לי על החלל הריק שסוגרת ומנסה למצוא פיתרון שהמזגן יהיה בתוך החלל הריק.
ראיתי שדובר כאן על מזגן מחופה בגבס, ושרוב האנשים לא מכירים אותו.
@שינדי- זה אני. את כתבת על כזה שיש לך- סופר סלים תדיראן, מחיפוש בגוגל נראה שמדובר במיני מרכזי.
האם יש כזה מזגן יחידני, כלומר שידמה מזגן עילי רגיל?
מה סדר גודל של כזה מזגן?
כן אני עשיתי בדיוק את מה שצירפו כאן בתמונה בהודעה השנייה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שלא רוצה שיהיה לו בסלון לדוגמא מזגן עילי שנראה לעין אלא כמו מזגן מרכזי שיוצא עם פתחי איוורור,
ועדיין לא רוצה שיהיה מרכזי בסיבה שלא מספיק מרגישים אותו חזק, או חבל שהוא מקרר את כל הבית אם נמצאים רק בחדר אחד,
מזגן זה הוא הפיתרון שיראה יפה מחופה בגבס עם פתחי איוורור מתכת (גריל) ועדיין יחידני ולא מרכזי.
הוא עולה הרבה יותר יקר אבל זה שווה למי שזה כן מתאים לו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקפיצה
אני רוצה בחדרים מזגנים עיליים ובסלון חשוב לי שיהיה מחופה בגבס ולא עילי.
מתעניינת ממש למזגן לסלון בלבד עם מאייד נסתר.
מה המחיר של דבר כזה (המחיר של קרייזמן בקישור ששלחתם הוא כולל המעבה?)?
מה עושים עם ניקוז לכזה דבר?
יש לי הכנה למיני מרכזי, האם יעזור ומתאים לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה