עזרה מזגן ברכב

• הוסף לסימניות
המזגן באוטו הפסיק לקרר, אולי יש למישהו המלצה איפה לתקן? אולי זה רק גז או פילטר, אולי הלך המזגן, אשמח להמלצות מנסיון אישי!

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי... כל מה שכתבת יכול להיות ורק מומחה יכול לדעת מה באמת הבעיה
פעם היה לי 2 בעיות: דליפת גז, (במקום מוסתר שקשה להבחין) וכן תקלה באיזה חלק שלא זוכר את שמו
הייתי בכמה וכמה מוסכים וכל אחד קשקש משהו עד שמישהו עלה על הבעיה

הדבר הראשון שעושים זה בדיקת גז ומשם ואילך הכל פתוח
וכשאומרים לך 'הלך המדחס' אל תחליף מיד, לי אמרו את זה 2 מוסכים ובאמת היה לי סך הכל דליפה בעייתית

• הוסף לסימניות
מאזדה mpv בבני ברק
רק מוסך שאפט בתל אביב
מאז הטיפול הראשון שם כבר לא הולכים לשום מקום אחר
במקרה היום אבא שלי הלך לתקן בעיה בחיישן אורות ברקס (נשאר דלוק כל הזמן)
החליפו חיישן+מנורה שרופה ב50₪... לא חושב שבמוסכים יודעים לכתוב סכומים שלא כוללים 3 ספרות

• הוסף לסימניות
מי יודע על מישהו בירושלים
יש לי בעיה במפוח לפי אבחנה של מישהו שמבין
אני יודע שלפעמים זה קצת ניקוי של המפוח וכדומה
הייתי במוסך הוא רוצה אלפיים שקל על החלפת מפוח
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה