מזגן מזגן לחדר ילדים - תדיראן או טורונדו - מה יותר מומלץ לקנייה

• הוסף לסימניות
אנחנו מבררים על מזגן לחדר הילדים, תמיד ידעתי שתדיראן הוא הכי טוב, שכנה שלי אומרת שהיא קנתה טורונדו ובאותו מחיר היא מקבלת 7 שנות אחריות.
יש למישהי נסיון בענין?
כ"כ אשמח לדעת אם יש הבדלים בדגמים.
תודה!

• תודה
Reactions: bbr
  • הוסף לסימניות
על שנות האחריות אל תבני כ"כ, כי בד"כ זה כרוך בכל מיני חיובים, שאפשר כבר לקחת טכנאי פרטי

מנסיון שלנו תדיראן מאוד מוצלח, אבל יש לנו גם פמילי ועושה עבודה טובה ויותר זולה ברכישה, ולדעתי אל תתפתי לקחת יותר מ1 כ"ס, אם זה חדר סגור ועוד חדר ילדים אין צורך ביותר מזה, מנסיון...

• הוסף לסימניות
על שנות האחריות אל תבני כ"כ, כי בד"כ זה כרוך בכל מיני חיובים, שאפשר כבר לקחת טכנאי פרטי
לא בטורנדו 7 שנים אחריות מלאה.
אין שום חיוב נוסף.
יש כיום בחלק מהחנויות בגלל שיורוקום פשטה את הרגל, דילים טובים מאד למזגני TCL, חפשו בחנויות דגם HONOR 10, איכותי מאד. ויש אחריות שנה של נותנת השירות מטעם יורוקום (אלקטרוניקס פרו).

• הוסף לסימניות
לי יש תדיראן ומה שאני אוהבת בו זה שהוא שקט, לא שומעים שהוא דולק, בשונה מאלקטרא למשל שממש עושה רעש חזק

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
יש לי את שניהם...
אולי מישהי יכולה להסביר לי על מה ואיך מומלץ להפעיל את תדיראן..
שיהיה נעים וגם שקט...
עד עכשיו לא הצלחתי...

• הוסף לסימניות
רעש זה עניין של דגם ספציפי ואיכות ההתקנה.
יש לתדיראן הרבה מאד דגמים, אולי לכם יש רועש יותר ממי שכתב למעלה.

• הוסף לסימניות
יש לי אלפא תדיראן שזה הכי שקט...

• הוסף לסימניות
רק תדיראן!!
יש לי 2 מזגנים כבר 9 שנים ועובד מעולה.
מזגנים של טורנדו אחרי שלוש שנים כבר לא מקררים מספיק טוב בקיץ ולא מחממים בחורף...

• הוסף לסימניות
יש לי את שתיהם גם אני התפתתי בגלל האחריות ומתחרט בגדול

אין על תדיראן
בנוגע לכמות כ"ס מאוד תלוי בכל מיני פרמטרים כגון עיר, גודל חדר, קומה,(קומת גג זה הרבה יותר חם) וכו'

• הוסף לסימניות
לסיכום אני חושבת שבבחירות
תדיראן נבחר ברוב גדול

תוכלו רק לציין איזה דגם וכדומה?

• הוסף לסימניות
תוכלו לכתוב מאיזה דגם של תדיראן הייתם מרוצים?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לדעת על דגם מומלץ של תדיראן.
ואם יש המלצה היכן לרכוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה