מזגן מזגן מומלץ- היכן?

• הוסף לסימניות
מי זה דובינקי? תודה.
חנות במודיעין עילית.
לשעבר נציג קרן בני הישיבות בעיר עד שהתפצל לחנות עצמאית, מפרסם כל שבוע בעמוד 2 של מקומון רב מכר.

• הוסף לסימניות
התקין אצלינו אחד ממודיעין עילית 4 מזגנים של תדירן (במשך תקופה של 7 שנים) ואנחנו מאוד מרוצים, על כל דבר קטן אנחנו מתקשרים והוא בא בלי תשלום (דוגמא הצינור של הניקוז התייבש מהשמש, בא והחליף אותו) בכל המשפחה המורחבת שלנו לוקחים אותו (גם בבני ברק וירושלים) ובעלי נותן את המספר שלו לכל החברים שלו וכולם מרוצים
לא ניראה לי שכדאי לרשום שם בפורום לא יודעת מי מסתובב כאן מי שמעוניינת אני יכולה לכתוב לה את השם בפרטי

• הוסף לסימניות
קנינו אצל בוארון- חנות חדשה ומאוד זולה, המחיר שלהם כולל התקנה וקידוח בבטון וצנרת ואחריות...
יצא לנו יותר זול מכל המקומות שבדקנו (קנינו 2 מזגנים תדיראן) שימו לב לדגם:) מספקים לכל הארץ.
בד"כ ההפרשים במחיר זה 150 ש"ח על קידוח בטון, והבדלים בגלל הדגם. בהצלחה 0583-232991

• הוסף לסימניות
צינור ניקוז זו גניבה לקחת תוספת (בלי שאמרו מראש כמובן, אם אמרו מראש ניתן גם לגבות על לקוח שאינו ג'ינג'י או על זה שאין קשקושים על הקיר או על כך שהתקרה גבוהה ממטר וחצי וכו' :)), קידוח בטון תמיד עולה תוספת (עד 150 זה בסדר), מטר צנרת מעבר לבסיס (2-3 מטר) עולה 100 ש"ח. ותעלה זו עבודה ועולה עד 50 למטר.
למה זה גניבה לקחת תוספת על צינור ניקוז? מה ההבדל? ועל תעלה לפי דעתי לקחו יותר (לא זוכרת מדויק)@הרב זושא כץ לא זוכרת כל מזגן בס"ה 3 מזגנים 1.25, 1.5, 2,-כח סוס עלו7300.לפרטים ניתן לפנות לחנות...

• הוסף לסימניות
למה זה גניבה לקחת תוספת על צינור ניקוז? מה ההבדל? ועל תעלה לפי דעתי לקחו יותר (לא זוכרת מדויק)
מותר לקחת על מה שרוצים, אבל אם אחד מוכר מזגן ב10 ש"ח ועל לקוח ג'ינג'י לוקח תוספת של 30 ש"ח.
והשני מוכר ב20 ש"ח גם ללקוח ג'ינג'י, אז ברור מה הראשון...
צינור ניקוז עלות היא כמה שקלים למטר, ואין בו עבודה בכלל רק מחברים וזורקים על הראש של השכן מלמטה, אז על מה בדיוק תוספת? הרי שילמו על התקנה "בסיסית" במה היא בדיוק בסיסית? הרי תמיד צריך הארכה כי לא רוצים שיטפטף סתם בחלל אלא למקום מסוים.
וגם תעלה היא לא משהו שעולה כ"כ הרבה רק שם יש יותר עבודה, ולי לקחו על זה 30 ש"ח למטר וגם ה50 זו הגזמה פרועה.
ובכל מקרה על הכל צריכים להודיע מראש, אם לא זו לכאורה בעיה גם חוקית וגם הלכתית של הטעייה והונאה של הלקוח.

• הוסף לסימניות
טוב, גם אם את צודקת כבר שילמתי, חבל.. הייתי יכולה להיות עכשיו עשירה יותר:mad:

• הוסף לסימניות
הזמנו בדובינקי.
מחיר מעולה.
התקנה כלול במחיר שזה 3 מטר צנרת ותושבת בחוץ וכן קידוח בטון!
כל תוספת מטר צנרת 75 שח
ממליץ מאד

• הוסף לסימניות
בבקשה, תתנו דגמים של המזגנים שהזמנתם ואתם מרוצים. (מזגן 1 כ"ס)

• הוסף לסימניות
צריך לקחת מתקין טוב, שיעשה את ההתקנה בצורה טובה גם לכם וגם לשכנים.

• הוסף לסימניות
התדיראן מרעישים, האלקטרה שקטים.

האם עוד מישהו שם לב שמזגנים של תדיראן מרעישים?

יש לי 4 מזגנים של אלקטרה (מלפני 8 שנים) ומאוד מרוצים,
אבל הסבירו לי שאלקטרה החליפו מפעל לפני כשנתיים ומאז זה לא אותה איכות...

• הוסף לסימניות
יש לי 4 מזגנים של אלקטרה (מלפני 8 שנים) ומאוד מרוצים,
אבל הסבירו לי שאלקטרה החליפו מפעל לפני כשנתיים ומאז זה לא אותה איכות...
היה לי מזגן של אלקטרה במשך 10 שנים, עבד יופי ובשקט, עש שהזדקן והחלפנו לתדיראן אלפא, ואנחנו בעצמנו שומעים את המנוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה