מזגן מזגן נייד מ"אושר עד" המלצות?

• הוסף לסימניות
הם כותבים שהמזגן הוא 1 כ"ס למישהו יש נסיון איתו? הוא אמור להספיק לי לסוכה של 9 מ"ר במרפסת?

• הוסף לסימניות
של איזו חברה?

• הוסף לסימניות
אני מדבר על המזגן של מולר.
הסוכה שלי חצי ממנה זה קירות בטון וחצי יש לי קירות זכוכית ואני שם גם דפנות עץ.

• הוסף לסימניות
זה לא יהיה מדוייק להקיש מאחד לשני, כי מאוד תלוי באיזה עיר אתה גר,
כמה גודל הסוכה שלך, והאם היא נמצאת בחזית שמש או לא,

יש לי אותו
אני משתמש בו לסוכה 18 מ"ר, וזה נחמד, לא יותר
מי שיושב קרוב מרגיש
באופן כללי זה מוריד את הטמפרטורה בסוכה אולי 2-3 מעלות

זה תלוי גם היכן הסוכה ממוקמת, אצלי היא בחזית צד דרום, כך שיש הרבה שעות שמש עליה

דבר נוסף כדאי לחבר לו צינור מים ישירות מלמטה, כך תוכל להנות שעות רבות בלי להוסיף מים, דבר שאסור לעשות בשבת וביו"ט.

אם יש לך סוכה 9 מ"ר, והיא נמצאת באיזור עם פחות שמש, אני חושב שזה יהיה מוצלח, אם לא זה נחמד ותו לא.

• הוסף לסימניות
IMG-20230920-WA0179.jpg

• הוסף לסימניות
זה מה ששלחו לי שיש באושר עד

• הוסף לסימניות
זה לא יהיה מדוייק להקיש מאחד לשני, כי מאוד תלוי באיזה עיר אתה גר,
כמה גודל הסוכה שלך, והאם היא נמצאת בחזית שמש או לא,

יש לי אותו
אני משתמש בו לסוכה 18 מ"ר, וזה נחמד, לא יותר
מי שיושב קרוב מרגיש
באופן כללי זה מוריד את הטמפרטורה בסוכה אולי 2-3 מעלות

זה תלוי גם היכן הסוכה ממוקמת, אצלי היא בחזית צד דרום, כך שיש הרבה שעות שמש עליה

דבר נוסף כדאי לחבר לו צינור מים ישירות מלמטה, כך תוכל להנות שעות רבות בלי להוסיף מים, דבר שאסור לעשות בשבת וביו"ט.

אם יש לך סוכה 9 מ"ר, והיא נמצאת באיזור עם פחות שמש, אני חושב שזה יהיה מוצלח, אם לא זה נחמד ותו לא.
מה התפקיד של המים במזגן נייד?

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר לא מדובר במזגן רגיל שעובד על גז, אלא כמו מצנן, ותפקיד של המים להביא יותר קור, בלי מים זה לא מוציא באמת קור.
להוציא מים זה הגיוני כמו כל מזגן, שמייבש את האוויר הלח שאותו הוא שואב לתוך המזגן.

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר לא מדובר במזגן רגיל שעובד על גז, אלא כמו מצנן, ותפקיד של המים להביא יותר קור, בלי מים זה לא מוציא באמת קור.
להוציא מים זה הגיוני כמו כל מזגן, שמייבש את האוויר הלח שאותו הוא שואב לתוך המזגן.
בודאי ובודאי שזה עובד על גז

• הוסף לסימניות
  1. ניקוז המים – אם לא ידעתם, חשוב שתדעו שכל מזגן עושה שימוש במים כדי לקרר את האוויר.
  2. במזגנים הנייחים המים מנוקזים באמצעות מערכת פנימית של המזגן, ולכן אתם לא רואים אותה.
  3. לעומת זאת, במזגן נייד ניקוז המים נעשה בתוך כלי שנמצא במזגן, ולכן חשוב מידי פעם לרוקן את המים מכלי הניקוז.
  • פונקציונליות – מזגן רגיל יכול לעבוד על מנעד רחב של מעלות, לקרר ולאוורר לפי העוצמה שאותה אתם בוחרים.
  • לעומת זאת, כאשר מדברים על מזגן נייד הוא מחזיק ברשותו פחות פונקציות, ולא רבים המזגנים הניידים שיכולים לחמם למשל.
  • קירור ממוקד – מערכת הקירור במזגן הנייד מקררת באופן נקודתי את החלל שבו המזגן נמצא.
  • הזמן שלוקח למזגן נייד לקרר את האזור שאליו הוא מופנה יהיה קצר משמעותית מהזמן שייקח למזגן הנייח לבצע את אותה הפעולה. מנגד, המזגן הנייח יהיה יעיל יותר במיזוג של שטח גדול.
  • שטח פתוח – בהמשך לסעיף הקודם, כיון שהמזגן הנייד מקרר באופן ממוקד הוא יכול גם לעבוד בשטחים פתוחים.
  • אם אתם מעוניינים לערוך אירוע בקיץ בשטח פתוח, מזגן נייד יכול להיות פתרון מצוין.
  • המזגן מקרר ביעילות את האזור שעליו הוא ממוקד, ולכן הוא פתרון אפשרי עבור קירור בשטח פתוח. אמנם, הוא לא יעבוד כמו בשטח סגור, אבל זה יותר טוב מכלום.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדעתי מתבלבלים כאן

יש מצנן שמוסיפים מים בשביל הקור.

ויש מזגן נייד שדומה מאד בצורה למצנן

השתמשתי במזגן נייד של אושר עד ואין שום צורך במים. אגב המזגן שהשתמשתי זה לא כמו מה שהבאתי בתמונה לעיל יש עוד דגם.

לדעתי לכם יש מצנן ואתם טועים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה