מדריך מזגן פמילי מציג טמפרטורה בפרנהייט במקום צלזיוס

• הוסף לסימניות
יש לי מזגן פמילי F-12 bio plus שמראה בתצוגה על המזגן מספרים גבוהים כגון 84 או 77 או 68, במקום מעלות כמו 19, 22 וכד'. אני מניח שזה מציג בפרנהייט במקום בצלזיוס.
יש למישהו מושג איך מסדרים את זה ?

• הוסף לסימניות
תנסו ללחוץ על החיצים של כוונון הטמפרטורה יחד לכמה שניות
(באלקטרה זה ככה)

• הוסף לסימניות
תנסו ללחוץ על החיצים של כוונון הטמפרטורה יחד לכמה שניות
ניסיתי אבל זה לא מגיב...
(ניסיתי גם במזגן אלקטרה אחד שיש לי בשביל לראות אם זה עובד, אבל שם זה גרם לנעילה של הטמפרטורה כך שאי אפשר לשנותה. לחיצה נוספת על שני החיצים שיחררה את הנעילה).
בכל מקרה תודה

• הוסף לסימניות
תוציא את הבטריה מהשלט ותחזיר - הוא יתאפס.
כך היה לנו

• הוסף לסימניות
תוציא את הבטריה מהשלט ותחזיר - הוא יתאפס.
ניסיתי...
השלט תקין, ואף ניסיתי שני שלטים מסוגים שונים של "פמילי",
הבעיה היא לא בשלט אלא בתצוגה על המזגן עצמו שעל הקיר. שם רואים מספרים גבוהים שמשתנים כל הזמן. הם נעים בין 65 ל-84 בערך.
נראה שזה גם מושפע מפתיחת וסגירת הדלת של החדר, אבל זה לא מזגן אינוורטר עד כמה שאני מבין, לפי הדגם (לא אני קניתי, זה מדיירים קודמים). מוזר מאד.
אבל תודה בכל אופן.

• הוסף לסימניות
יש לי מזגן פמילי F-12 bio plus שמראה בתצוגה על המזגן מספרים גבוהים כגון 84 או 77 או 68, במקום מעלות כמו 19, 22 וכד'. אני מניח שזה מציג בפרנהייט במקום בצלזיוס.
יש למישהו מושג איך מסדרים את זה ?
בשלט של חברת פמילי יש מתחת למכסה של הסוללות שקע קטן שבו יש זיזים זעירים
את זיז מספר 2 צריך להוריד למטה ואז השלט יהפוך שוב לצלזיוס
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בשלט של חברת פמילי יש מתחת למכסה של הסוללות שקע קטן שבו יש זיזים זעירים
את זיז מספר 2 צריך להוריד למטה ואז השלט יהפוך שוב לצלזיוס
בהצלחה
יש לך אולי צילום של זה, אני לא רואה שם זיזים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה