מזגן מזגן שנדלק אוטומטית

• הוסף לסימניות
יש לי מזגן ישן של טורנדו עם שלט אוניברסלי, לאחרונה המזגן התחיל להדלק מעצמו כל יום בשעות הבוקר, לא יודעת בדיוק מתי, בצהריים אני מגלה אותו דלוק, השלט לא מכוון על טיימר.
איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית הזו?

• הוסף לסימניות
יש מצב שזה שעון במשלט גם לי קורה שמגלה שנדלק סתם בבוקר שאני לא בבית חבל עח החשמל פשוט לנתק מהשקע וזהו

• הוסף לסימניות
צריך לאפס את השלט

פעם חזרנו אחרי יומיים חג
לבית קפואאא
הידיות היו קפואות הספה, הכל
2 מזגנים היו דלוקים

• הוסף לסימניות
יש לי מזגן ישן של טורנדו עם שלט אוניברסלי, לאחרונה המזגן התחיל להדלק מעצמו כל יום בשעות הבוקר, לא יודעת בדיוק מתי, בצהריים אני מגלה אותו דלוק, השלט לא מכוון על טיימר.
איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית הזו?
תאפסו את השלט,
להוציא את הבטריה לדקה ואז להחזיר

• הוסף לסימניות
הוצאתם מהשקע והכנסתם וזה המשיך?
ברור בהוצאתי אבל לא עזר
יש מצב שזה שעון במשלט גם לי קורה שמגלה שנדלק סתם בבוקר שאני לא בבית חבל עח החשמל פשוט לנתק מהשקע וזהו
מה הכוונה שעון במשלט? לא שייך כל פעם לנתק מהשקע ולהחזיר כשרוצים, השקע גבוה.
צריך לאפס את השלט

פעם חזרנו אחרי יומיים חג
לבית קפואאא
הידיות היו קפואות הספה, הכל
2 מזגנים היו דלוקים
איך מאפסים?

• הוסף לסימניות
להוציא את הבטריות מהשלט לכמה דקות ולהחזיר. השלט מתאפס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה