מזגן מזגן תדיראן מה עדיף - Apollo או אמקור

• הוסף לסימניות
אשמח למידע אני צריך לקנות מזגן לחדר ילדים
הציעו לי תדיראן או דגם APOLLO עם חמש שנות אחריות
או דגם אמקור הדגם החדש עם שלוש שנות אחריות
הבדל מינימלי במחיר
מה עדיף
תודה רבה
@שטייסל מיזוג אויר אשמח שתענה

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון באפולו
רק לפי ומה שהבנתי זה
תדיראן אפולו זה יצרן האייר ,
לך ישר ל האייר ותקבל דגם יותר טוב (פלקסיס ) כמעט במחיר הזה
ואם אתה רוצה יותר זול אז לך על האמקור הוא מציון (לא האינוורטר זה יצרן אחר )
מחר בעז"ה אם יהיה לי זמן אני יבדוק מי היצרן של
תדיראן : אמקור .סולו ,אינוורטר

• הוסף לסימניות
אנחנו התקנו בדירה הנוכחית, כל המזגנים אמקור, [חוץ מהמרכזי שהוא תדיראן ווייב 50], של 1.25 כ"ס. פצצה של מזגנים! וזולים יותר.

• הוסף לסימניות
אנחנו התקנו בדירה הנוכחית, כל המזגנים אמקור, [חוץ מהמרכזי שהוא תדיראן ווייב 50], של 1.25 כ"ס. פצצה של מזגנים! וזולים יותר.
זה מזגנים מצוינים !

האייר פשוט יותר שקט
והפלסטיקה שלו יותר איכותית (דגם פלקסיס )
ויותר שנות אחריות זה כל ההבדל !

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון באפולו
רק לפי ומה שהבנתי זה
תדיראן אפולו זה יצרן האייר ,
לך ישר ל האייר ותקבל דגם יותר טוב (פלקסיס ) כמעט במחיר הזה
בטוח בזה שהאייר ותדיראן אפולו אותו יצרן?
אם כן מה כל הרעש שעושים מהמותג תדיראן שאנשים מחפשים רק תדיראן?

• הוסף לסימניות
בטוח בזה שהאייר ותדיראן אפולו אותו יצרן?
אם כן מה כל הרעש שעושים מהמותג תדיראן שאנשים מחפשים רק תדיראן?
כן
גם אני קראתי על זה באשכול אחר ש @שטייסל מיזוג אויר כתב
ודברתי עם עוד סוכן גדול מאד והוא אישר לי שתדיראן אפולו זה מזגנים של האייר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה