עזרה מזגנים - אופציות הפעלה

• הוסף לסימניות
בימים חמים אלו המזגנים בבית שלנו דלוקים כמעט 24 שעות, והחשבון חשמל שמגיע מנופח....
משהי אמרה לי שהיא שמה את המזגן על אוורור / טיפה וזה חוסך בחשמל,
שאלתי מה זה הפונקציה של הסימון טיפה והאם הוא באמת חוסך בחשמל ואשמח לטיפים איך כן מדליקים מזגן ועדין חוסכים...אם יש חיה כזו ;)
תודה

• הוסף לסימניות
כמובן לסגור חלונות ודלתות של חדרים שלא צריכים שיהיה שם מזגן
שקונים מזגן לקנות מזגן עם דירוג אנרגטי A או באזור הזה
לנקות את המזגן (מבפנים כמובן)

• הוסף לסימניות
באחד האשכולות בעבר הציעו להעביר את חשבון החשמל לחברה אחרת שמוזילה את עלות החשמל בכ-8% (מוכרת חשמל יותר זול)
אין יותר הפסקות חשמל (שיש לכולם יש לכם, ושאין לכולם אין לכם) והשרות אותו שרות רק חברה אחרת
צריך שיהיה מונה חכם בשביל זה ואם אין לכם (בד"כ אין) יש עלות חד"פ של 230 ש"ח בערך שמכסה עצמה לאחר כמה חודשים
לדעתי הבעיה העיקרית היא מקובעות של להחליף את חברת החשמל שהיינו איתה מאז שנולדנו... גם אני עם אותה בעיה וחבל...

• הוסף לסימניות
הערה על מה שכתבתי קודם 230 שקל זה בלי מע"מ

על המעבר וכו' אפשר לקרוא כאן

• הוסף לסימניות
משהי אמרה לי שהיא שמה את המזגן על אוורור / טיפה וזה חוסך בחשמל,
יום אחד עשיתי את זה (בטעות...) יצא בדיוק בימים שהיה בהם לחות קיצונית
המזגן הוא אז על מצה 'ייבוש' על מעלה 25
אין אפשרות להגביר אז את המאוורר
חיסכון, אני כבר לא יודע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה