דרוש מידע מזגנים בדירה להשכרה

• הוסף לסימניות
האם מקובל שהמשכיר שם מזגנים מראש בדירה,
או שמשכירים דירה בלי מזגנים,
ואם השוכר רוצה הוא מתקין לבד?
ואם המשכיר מתקין, האם מקובל רק בסלון ובחדר שינה או גם בחדר ילדים צריך מזגן?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך זה בעולם החרדי. אבל שהתחתנתי קניתי מזגן לחדר אחר שלא היה בו מזגן, ושעזבתי את הדירה פירקתי אותו ולקחתי לדירה החדשה. גם שם לא היה מזגן רק בסלון, והבאתי את שלי ושמתי בחדר.

המשכיר לוקח בחשבון שאף אחד לא ישכיר דירה בלי מזגן, והוא יכול להחליט להוריד את המחיר או לתת לך לשבור את הראש עם התקנה ופירוק כל פעם.

הדייר הקודם בדירה שאני גר, הוא שם מזגן על דעת עצמו, וכאשר עזב את הדירה, הוא התחשבן עם המשכיר והשאיר את המזגן שרכש.

בדרך כלל, אף אחד לא ירצה להשכיר דירה ללא מזגנים (בכל הדירה).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברוב המקרים מזגנים נחשבים כחלק מהרכוש הקבוע כלומר על המשכיר וגם בחדר ילדים
ופרקטי יהיה קשה מאוד להשכיר דירה בלי מזגנים בכל החדרים ובחלק מאזורי הארץ (גוש דן וכדו' מצד מז"א) גם במטבח

• הוסף לסימניות
מזגנים בסלון ובחדר הורים זה מינימום שהמשכיר צריך לעשות בשביל שמישהו ירצה לשכור את הדירה
אישית לא הייתי שוכר דירה שאין בה מזגן גם בחדר ילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה