צימרים בצפת העתיקה
צימרים אורות בעתיקה
- הוסף לסימניות
אני רוצה לרכוש מזגנים של תדיראן,
מה הדגם הכי מומלץ ושוה, ואיפה המחיר הכי טוב?
תודה לעונים
מה הדגם הכי מומלץ ושוה, ואיפה המחיר הכי טוב?
תודה לעונים
זה רגיל או אינוורטר?אלפא מצויין, ג'וי טיפה פחות משוכלל אבל גם ממש ממולץ וזול יותר וי"א שיפה יותר החלק שנמצא בתוך הבית.
אני בעד הרגיל, יש דגמי אינוורטר, אישית לא מבין מה טוב בזהזה רגיל או אינוורטר?
אני גם מעדיפה רגיל ולא אינוורטר, רק רציתי לוודא.אני בעד הרגיל, יש דגמי אינוורטר, אישית לא מבין מה טוב בזה
כל תקופה משתנה צריך לברר חנויות מחסני מיזוג וכדו' ולראות למי כרגע יש בזול יותראני גם מעדיפה רגיל ולא אינוורטר, רק רציתי לוודא.
איפה המחירים הכי טובים?
תודה ענקית!כל תקופה משתנה צריך לברר חנויות מחסני מיזוג וכדו' ולראות למי כרגע יש בזול יותר
מה זה ספקטרה? [חברת בת של תדיראן]אלפא מצויין, ג'וי טיפה פחות משוכלל אבל גם ממש ממולץ וזול יותר וי"א שיפה יותר החלק שנמצא בתוך הבית.
סוג של, ממש לא דומה לאיכות תדיראן, לדעתי האחריות של זה ממש קצרה ומזה נגזר האיכות, תבדקו את זה ואת הספק הקור, זה דומה לסאגה של טורנדו שזה ממש לא אותו דבר בכלום.מה זה ספקטרה? [חברת בת של תדיראן]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים