שאלה מזגנים. מה מומלץ לחדר שינה?

• הוסף לסימניות
בס"ד
איזה מזגן מומלץ לחדר שינה?
הבנתי שתדיראן זה החברה הטובה ביותר, אבל גם בהם יש המון סוגים. מה אתם ממליצים?
מה לגבי אינורטור בשבת? והאם זה מומלץ בכלל?
תודה מראש על התשובות.

• הוסף לסימניות
אנחנו עכשיו התקנו לחדרים מזגני תאדירן סופרים אינורטר,
זה היה אחרי המון בירורים והרבה המלצות,
ואנו מאוד מרוצים, הוא חסכוני מאוד בחשמל, ונעים

• הוסף לסימניות
איך יודעים אם זה באמת חסכוני יותר מהמזגן הקודם?
יש לי כרגע מזגן ואין לי מושג כמה שנים זה ומה צריכת החשמל בפועל

• הוסף לסימניות
לגבי מזגן אינוורטר תשאלי את הרב שלך.
לי טכנאי המליץ על תדיראן אלפא.

• הוסף לסימניות
מזגן אלפא פרו של תדיראן, מזגן חזק עושה עבודה טובה שקט מאוד לכן בכלל מתאים לחדרי שינה... יתן לך שקט לתקופה ארוכה ומה שעוד מצויין בו שהוא חסכוני בחשמל.

• הוסף לסימניות
לדעתי תדיראן. חיסכון משמעותי בחשמל שקטים אמינים - בתור חברה מוכרת. ועם אחריות ל-5 שנים.

• הוסף לסימניות
אני עם התדיראן אלפא פרו ומרוצה ממנו ממש, הוא איכותי, חסכוני ושקט פשוט סוס עבודה!
אגב, גם הוספתי לו את האירו 3 שמטהר את האוויר, הרבה חושבים שזה שטויות אבל זה ממש מוסיף ושווה את הכסף.
יש גם אלפא פרו אינברטר, תבדוק לגבי זה..

• הוסף לסימניות
מה עם דגם אפולו של תדיראן דגם חדש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה