מזגנים

• הוסף לסימניות
אני עושה עכשיו מזגנים בבית, רציתי לדעת מה מומלץ.
יש למישהו טורנדו? אמקור? תדיראן גוי?
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עכשיו שתי מזגנים של תדיראן, אחד עושה בעיות אבל הטכנאי יסדר ואני מעריך שזה בסדר,
כולם היום אומרים שתדיראן הכי טובים אבל גם יקרים ב700 שקל בערך מאלקטרה שגם מצוינים!!
מישהוא טען לי שתדיראן לוקח פחות חשמל, ואז זה סוג של חסכון לעתיד, אבל צריך לברר אם זה נכון, ואם זה משמעותי!!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
לתדיראן יש גם שירות טוב, יש להם אחריות כמדומני לשנה , ואם מעדכנים את האחריות מהר, אז עוד 3 חודשים, והם שולחים טכנאי הביתה תוך יום / יומיים,
נראה לי שאפשר גם לקנות את המזגן ישירות מהם ואולי הם גם מתקינים, צריך לבדוק את המחירים, הטלפון הוא1700700946, יתכן שגם יש אפשרות באתר שלהם, אבל לא הצלחתי,

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש לי גם תדיראן -אמקור וגם תדיראן אלפא. אי אפשר להגדיר שאני מרוצה מאד מהתדיראן (למרות שכל מי שביררתי מרוצה) אבל לתדיראן אלפא אל תתקרבו. מניסיון מר.
הכי חשוב זה המתקין!

• הוסף לסימניות
גם בתדיראן צריך סיעתא דישמיא
לי היה תדיראן בסלון מהרגע שקניתי אותו הוא לא עבד טוב עד שלשום שהורדתי אותו והחלפתי....

• הוסף לסימניות
לתדיראן יש גם שירות טוב, יש להם אחריות כמדומני לשנה , ואם מעדכנים את האחריות מהר, אז עוד 3 חודשים, והם שולחים טכנאי הביתה תוך יום / יומיים,
נראה לי שאפשר גם לקנות את המזגן ישירות מהם ואולי הם גם מתקינים, צריך לבדוק את המחירים, הטלפון הוא1700700946, יתכן שגם יש אפשרות באתר שלהם, אבל לא הצלחתי,
טעיתי, סליחה!!! יש להם אחריות ל3 שנים, ואם שולחים את תעודת האחריות תוך 3 חודשים, אז האחריות לעוד 3 חודשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה