מזהה מוצר

• הוסף לסימניות
אני רוצה להתקין (התקנה נקייה דרך בוט) מערכת הפעלה ווינ' 10 למחשב.
המערכת היום היא 8.1 ויש עליה מזהה מוצר פעיל.
לא הצלחתי לברר אם המפתח הנ''ל חוקי או לא.

השאלה היא 1. האם יש דרך לברר את חוקיות המפתח?
2. איך אפשר לשכפל\ליצא את המפתח, כדי שאוכל להכניסו לאחר התקנת המערכת החדשה?

• הוסף לסימניות
לא תוכל להשתמש עם אותו מפתח בווינדוס 10 למעט אם שדרגת בצורה חוקית מ8 ל10.

את חוקיות המפתח תוכל לאמת מול אתר מייקרוסופט בצורה כזו או אחרת, אבל כדאי קודם שתבדוק בחיפוש המחשב את הערך KMS

• הוסף לסימניות
לכאורה כדאי לפני ההתקנה הנקיה לעשות שדרוג חוקי (ניתן עדיין גם בחינם עד סוף שנת 2017 ליודעי חן), ולאחר מכן להתקין בצורה נקיה.

• הוסף לסימניות
לכאורה כדאי לפני ההתקנה הנקיה לעשות שדרוג חוקי (ניתן עדיין גם בחינם עד סוף שנת 2017 ליודעי חן), ולאחר מכן להתקין בצורה נקיה.
לא ממש הבנתי את כוונתך
אם אני משדרג ל10, למה לי להתקין אח''כ מחדש נקי?
ואם אני מתקין נקי, למה לי לשדרג קודם?

• הוסף לסימניות
אני אענה בשבילו, - זה בשביל הרישיון החוקי שלך.
אם תשדרג בצורה חוקית - הרי שהרישיון "ישתדרג" לרישיון של ווינדוס 10 וכך תוכל לפרמט ולהתקין ווינדוס 10 עם רישיון חוקי של ווינדוס 10.

מסכים שזה מסורבל אבל זו הדרך.

• הוסף לסימניות
kms.PNG

@qwerrrewq

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה