אם זו מרפסת תלויה באוויר ואינה בנויה על מבנה מתחתיכם אתם בסכנת נפשות. תזמינו דחוף מהנדס קצועי
נמלים אין באיזור?
אם ראית שם נמלים אז הם חפרו שם...יש, 2-3 נמלים ראיתי, אחר כך נעלמו.
שימי לב שיש גם אבנים קטנטנות, קשה לי להאמין שנמלים יצליחו להזיז אותן.
וגם, נראה לי שכמות החול והאבנים שהוצאו, מידי גדולה בשביל נמלים.
מזיזות גם אבנים??אם ראית שם נמלים אז הם חפרו שם...
נמלים חופרות כמו שלא חלמת בחיים.
הם עובדות בחריצות ויפתחו לך פתחים במקום אחר, שימי ג'ל לנמלים ותגמרי עם הסיפור מהר.
כן.מזיזות גם אבנים??
זה במרפסת שירות, מקום שהילדים בכלל לא מסתובבים, והפינה הזאת אין שם גישה כמעט, לכן גם לא שמתי לב לזה עד עכשיו.דבראשון הייתי שואלת את הילדים. נשמע לי הכי סביר שאיזה בוטן יחליט שהוא עורך שיפוצים בבית
נכון.טרמיטים מתעסקים עם עץ
לפי מה שכתוב שם, טרמיטים מגיעים מהאדמה, כך שקומה שלישית לא המקום הטבעי שלהם.נכון.
אבל לפני שכתבתי, קראתי שהם יכולים גם להימצא מתחת למרצפות.
האם טרמיטים יכולים לעבור דרך בטון?
טרמיטים לא יכולים לעבור דרך בטון, אך יכולים לעבור בקלות דרך כל סדק קטן בבטון.
מתוך אתר:
![]()
טרמיטים - שאלות נפוצות - SOS הדברת טרמיטים
המומחים של חברת ההדברה sos עונים על כל השאלות שלכם בנוגע לטרמיטים, מניעתם ודרכי הטיפול בבעיית הטרמיטים. כמה נזק טרמיטים באמת יכולים לעשות? כמה זמן חיים טרמיטים?www.hadbara.org.il
מודה באשמה. לא קראתי הכל ולא קראתי שאת גרה בקומה שלישיתפי מה שכתוב שם, טרמיטים מגיעים מהאדמה, כך שקומה שלישית לא המקום הטבעי שלהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: איש בן פרצי, מידות טובות, אביב טולדאנו - צלמת ועוד 3 משתמשים6 //