מזוג מבוגר לבית עם ילדים

• הוסף לסימניות
אנחנו עוברים לדירה יד שניה במצב מעולה. את התכנון עשתה אדריכלית חילונית.
וגם דברים התקדמו ב20 שנה שעברו מהשיפוץ.
אין לי עדיין תוכנית של הדירה מסודרת (יש משהו חפיף שהשמאי שרטט)
יש לי המון דברים שלא מצאתי להם מקום בבית החדש בעיקר משחקים
ואני מתלבטת אם לסגור בסלון עוד חדרון 2.4X2.4 שישמש כחדרון ל-2 הקטנים ומקום למשחקים (באזור השולחן)
(יש בסלון 3 חלונות בצד ימין)
מצד שני הכניסה לסלון תתרחק מהדלת ומהמטבח וזה חסרון
זה הסלון והוא גדול.. אין לי הרבה מה להכניס ספריה 2 עמודונים איפה שהאורגן
שולחן 1.20 על 1.2 איפה שהחלון האמצעי
וספה של 3
IMG_2682.JPG

אפשרות נוספת ופחות רצויה זה להניח את הספה במרחק מהחלון וליצור שם אזור משחקים כולל ארון ספסל אכסון ועוד (יש לנו ג'יפ גדול, בית גדול מתקפל, טרמפולינה, עריסת בובה מעץ דברים שתופסים נפח)

אשמח לשמוע רעיונות החדר שמיועד ל2 הקטנים מוזר בצורה שלו:
IMG_2683.JPG

ואנחנו לא יודעים איך להכניס בו מיטה נפתחת או מיטת תינוק ומיטה נוספת (גיל שנתיים ו6) לכן המחשבה לסגור חדר בסלון...
ואחרי הכל חסר מקום איכסון...

כל רעיון יתקבל בברכה!! (אחפש שרטוט כלשהוא ואעלה פה)

• הוסף לסימניות
מצ"ב שרטוט מבולגן מהשמאי
דירה שרטוט.JPG

• הוסף לסימניות
חבל לסגור סלון כ"כ יפה!
תחשבי על אחסון סגור לצעצועים בסלון-אם ממילא משחקים אצלך בסלון.
לגבי החדר, מה הגובה של החלון? א"א למקם מיטה מתחתיו? ואז היא לא תחסם ע"י העמוד ההוא? (רק אם יש מספיק מקום לאורך מיטה...)

• הוסף לסימניות
חבל לסגור סלון כ"כ יפה!
תחשבי על אחסון סגור לצעצועים בסלון-אם ממילא משחקים אצלך בסלון.
לגבי החדר, מה הגובה של החלון? א"א למקם מיטה מתחתיו? ואז היא לא תחסם ע"י העמוד ההוא? (רק אם יש מספיק מקום לאורך מיטה...)
אני יכולה להכניס מיטה לצד החלון אבל היא לא תיפתח בגלל העמוד אלא אם כן אני מכניסה במקום מיטת קומותיים את המיטה שלה.
אנחנו חיים היום בבית חדיש הרבה יותר ושופע מקומות אכסון כולל מרפסת פתוחה נוחה. כך שממש מציק לי כל האכסון
יש לי כרגע חלון ענק שהכל נכנס בתוך הסורגים בסלון. אולי נרחיב סורגים באיזה חלון רק בשביל המשחקים הגדולים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ועוד משהו, מיטת תינוק יכולה להכנס בנישה של המיטה הנוכחית, לא?
שוב, אולי שווה לעשות אצל נגר לול במידות שמותאמות עד לעמוד...

• הוסף לסימניות
מאד כדאי להביא מודד או לכל הפחות ללכת ולמדוד בצורה מדוייקת את החללים הרלוונטים (חדרים שאין בהם בעיה תמדדו רק אורך ורוחב)
כל יהיה קל לך למצוא פתרונות
ופה- לעזור

חדר במרכז הסלון ממש לא נשמע לי, חוסם את הכניסה ואת המעבר, מפריע לקשר בין הסלון למטבח (אם הבנתי נכון את המיקומים והצורה)
עדיף ליצר נישה למשחקים בסלון או ע"ח המעבר וכדו'
זו דירת שכירות או קניה? ז"א, מה כמותה השקעה שאתם מוכנים לעשות כאן?

• הוסף לסימניות
ועוד משהו, מיטת תינוק יכולה להכנס בנישה של המיטה הנוכחית, לא?
שוב, אולי שווה לעשות אצל נגר לול במידות שמותאמות עד לעמוד...
יש לנו לול חדש מלפני פחוות משנה של סגל משהו מהמילה האחרונה... :(
מאד כדאי להביא מודד או לכל הפחות ללכת ולמדוד בצורה מדוייקת את החללים הרלוונטים (חדרים שאין בהם בעיה תמדדו רק אורך ורוחב)
כל יהיה קל לך למצוא פתרונות
ופה- לעזור

חדר במרכז הסלון ממש לא נשמע לי, חוסם את הכניסה ואת המעבר, מפריע לקשר בין הסלון למטבח (אם הבנתי נכון את המיקומים והצורה)
עדיף ליצר נישה למשחקים בסלון או ע"ח המעבר וכדו'
זו דירת שכירות או קניה? ז"א, מה כמותה השקעה שאתם מוכנים לעשות כאן?
יש לי שרטוטים ישנים של הדירה לפני השיפוץ זה לא הרבה שינויים תכלס'
הדירה עוד לא ברשותנו בתהליכי משכנתא. ניכנס עוד חודשיים
וכרגע אין לנו הרבה לשינויים מרחיקי לכת כלומר נראה לי יותר שווה להשקיע 30-40 על רלסים ולקבל מרפסת עם מקום אכסון נח מאשר להרחיב את המטבח לכיוון הסלון (גם זה חשבנו הכיור קטנטן ובאמצע המטבח המקרר צף עד למעלה)
נישה למשחקים נשמע מענין- התכוונת למה שכתבתי אחרי הספה?

• הוסף לסימניות
יש לנו לול חדש מלפני פחוות משנה של סגל משהו מהמילה האחרונה... :(

יש לי שרטוטים ישנים של הדירה לפני השיפוץ זה לא הרבה שינויים תכלס'
הדירה עוד לא ברשותנו בתהליכי משכנתא. ניכנס עוד חודשיים
וכרגע אין לנו הרבה לשינויים מרחיקי לכת כלומר נראה לי יותר שווה להשקיע 30-40 על רלסים ולקבל מרפסת עם מקום אכסון נח מאשר להרחיב את המטבח לכיוון הסלון (גם זה חשבנו הכיור קטנטן ובאמצע המטבח המקרר צף עד למעלה)
נישה למשחקים נשמע מענין- התכוונת למה שכתבתי אחרי הספה?
כשאראה תכנית אוכל להגיד לך למה התכוונתי ;)
העליתי רעיון לדוגמא

• הוסף לסימניות
כשאראה תכנית אוכל להגיד לך למה התכוונתי ;)
העליתי רעיון לדוגמא
יש מצב לשעת יעוץ? עוברים שבוע הבא ועדיין תקועה עם דברים שאין להם מקום! יש לי שאלות ספציפיות ומידות מדויקות.

• הוסף לסימניות
יש מצב לשעת יעוץ? עוברים שבוע הבא ועדיין תקועה עם דברים שאין להם מקום! יש לי שאלות ספציפיות ומידות מדויקות.
מוזמנת להיות איתי בקשר בתחילת השבוע בע"ה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה