דרוש מידע מזוודה לפאה

• הוסף לסימניות
מחפשת מזוודה לפאה .זו שכל העולם הולך איתה .הבורדו /.או צבע אחר ..
שמתי לב שיש ממש פערי מחירים .ומשמעותיים
מחפשת לקנות מזוודה s/m
ראיתי באיזה אתר .הכי זול שמצאתי 100 שח למידה S וכמה שקלים בודדים על המידות היותר גדולות . שבכל האתרים האחרים .הבדל של 50-70 70 שקל....!!
במחירים האלו אפשר למצוא גם במרכז? בני ברק
מישהי יודעת ?היכן ניתן להשיג?
אשמח ממי שיש לה מידע

• הוסף לסימניות
אם רוצה אני ימכור לך לא היה בשימוש אף פעם

• הוסף לסימניות
תחשבי טוב לפני שאת קונה איפה זה הולך לעמוד בבית, זה תופס מקום...
לי היה ומכרתי, כי לא בא לי לשימוש, כשחזרתי מפאנית שמתי מעל הפאה שקית סופר, ובנסיעות יש לי קופסא עגולה קטנה.

....
בעיה גדולה בשבילי .הפיאה אצלי לא בשימוש יומיומי ומה גם בנסיעות מחוץ לעיר .ממש לא מסתדרת עם הסרבול של השקיות .
מה שכן .מחפשת את המזוודה הקטנה יותר S הלוואי ויספיק לי .קומפקטית

• הוסף לסימניות
כמה עלה לה?
הבנתי שזה ממש קמפוס כזה שצריך כרטיס כניסה ?
או שאני מדברת יל משהו אחר?
לא יודעת מה המבנה בדיוק, לא הייתי שם... זה לכלה ולכללל המשפחה, אולי צריך כרטיס שמקבלים בסמינר, עלה להם סביבות ה- 85 ש" בערך(היא לא בדיוק זוכרת)... מה שכן הרבה פחות ממקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם בסלון הפאה מוכרים אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה