נכתב ע"י קטיפה;1236080:תודה על העזרה . אין כמו פרוג. כי ממש תכננתי לקנות 4 גלגלים.
נכתב ע"י שיר770;1236149:לא יודעת מה יש לכולם נגד 4 גלגלים?
לי יש גם וגם, וה-4 גלגלים הכי נוחה!
אם היא מלאה וכבדה, אפשר לגלגל אותה על כל ה-4 גלגלים ואז זה פחות כבד ביד, ואם יש בה פחות דברים, אז מגלגלים באלכסון כמו מזוודה רגילה.
מה שכן, אף פעם לא הצלחתי לשמור על מזוודה שלמה יותר משנה, כך שממש אין לי המלצות לסוג מסויים...
דווקא יש לי 2 מוודות אחרי 6 שנים הם נשברו כי נפלו באיזור החור של הגשר של גההאף פעם לא הצלחתי לשמור על מזוודה שלמה יותר משנה
איפה קנית אותה? אפשר ללכת עם זה באלכסון?יש לנו מזודה 4 גלגלים של jeep והיא שיא המוצלחת. מרגישים עם ג'יפ ארבע על ארבע...
נכתב ע"י ov;1236238:תודה על פתיחת האשכול,
גם אני צריכה לקנות ורציתי לפתוח על זה אשכול..........
וגם אני חשבתי ללכת על ה-4 גלגלים.
מה המחיר שלו בערך? למזוודה גדולה (נראה לי שבקשיחים זה הבינוני)
זה יותר יקר מה2 גלגלים?
נכתב ע"י grafix;1236249:אני כבר לא אקנה שוב 4 גלגלים.
נכתב ע"י grafix;1236249:את מביתר? נכון?
אני קניתי מזוודה קשיחה גדולה על 4 גלגלים בדנדי, עלה לי 450 ש"ח, והמזוודה פשוט דפוקה!
כל אילו שממליצות על 4 גלגלים כנראה שיש דגמים עם 4 גלגלים יותר טובים, לא יודעת, אני כבר לא אקנה שוב 4 גלגלים.
יש לי חברת LIPO, דנדי זה בסנטר גרדן - רח' הר"ן, חנות נעליים ותיקים ומזוודות.נכתב ע"י ov;1236273:איזה חברה יש לך?
ואיפה זה דנדי? (זה לא חנות נעליים?!)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים