מזוודה על גלגלים בירושלים

• הוסף לסימניות
איפה אתם ממליצים לקנות?
איזה חברה?
מומלץ הסוג הקשיח כי חשבתי שאי אפשר לפוצץ אותו בדברים.
ומה אתם אומרים על 4 גלגלים?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבבית התיק הכי כדאי לקנות, תקנו אותי אם אני טועה.

בכל אופן, חשוב מאוד, לא להתקרב למזוודות עם ה4 גלגלים, זה מאוד מאוד לא נח!
יש לנו מזוודה כזאת, ואנחנו מאוד רוצים להפטר ממנה, אם את רוצה, אני יכולה למכור לך.

• הוסף לסימניות
איזה צבע יש לך. ומה לא נח? וכמובן מה הגודל

• הוסף לסימניות
יש לי שחור, ממש גדול, וזה מאוד לא נוח כי אי אפשר לגרור אותו באלכסון כמו שגוררים תמיד מזוודה, הוא חייב לעמוד ישר ואז צריך ללכת איתו כמו עגלה, וזה מאוד קשה כשהמזוודה מלאה (זה לא משהו שאת יכולה לבדוק על מזוודה ריקה)

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות ממול השוק, מה שנקרא הג'ינגי'.

• הוסף לסימניות
גם אני לא ממליצה על 4 גלגלים! לא ניסיתי אף פעם, אבל בעלי כן ;)
וגם אני ממליצה על בית התיק! עכשיו קניתי שם מזוודה 2 גלגלים שהוא נראה כמו תיק. נכנס בו הכל!!! והמעלה הכי גדולה שהוא לא שוקל הרבה! (לנוסעים לחו"ל) והוא לא לוקח המון מקום!
החברה עם אני לא טועה זה משהו ישראלי - אבל ממש לא זוכרת ב100% 3 שנים אחריות (או שנתיים) - 300ש"ח

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה . אין כמו פרוג. כי ממש תכננתי לקנות 4 גלגלים.

• הוסף לסימניות
2 גלגלים. חברת 'שלזינגר'. בית התיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1236080:
תודה על העזרה . אין כמו פרוג. כי ממש תכננתי לקנות 4 גלגלים.

לא יודעת מה יש לכולם נגד 4 גלגלים?
לי יש גם וגם, וה-4 גלגלים הכי נוחה!
אם היא מלאה וכבדה, אפשר לגלגל אותה על כל ה-4 גלגלים ואז זה פחות כבד ביד, ואם יש בה פחות דברים, אז מגלגלים באלכסון כמו מזוודה רגילה.
מה שכן, אף פעם לא הצלחתי לשמור על מזוודה שלמה יותר משנה, כך שממש אין לי המלצות לסוג מסויים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1236149:
לא יודעת מה יש לכולם נגד 4 גלגלים?
לי יש גם וגם, וה-4 גלגלים הכי נוחה!
אם היא מלאה וכבדה, אפשר לגלגל אותה על כל ה-4 גלגלים ואז זה פחות כבד ביד, ואם יש בה פחות דברים, אז מגלגלים באלכסון כמו מזוודה רגילה.
מה שכן, אף פעם לא הצלחתי לשמור על מזוודה שלמה יותר משנה, כך שממש אין לי המלצות לסוג מסויים...

ואז פג האחריות :rolleyes:
הם אומרים בפירוש בקניה שזה מיועד אך ורק לגלגל על 4

• הוסף לסימניות
יש לנו מזודה 4 גלגלים של jeep והיא שיא המוצלחת. מרגישים עם ג'יפ ארבע על ארבע...

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה על 4 גלגלים
נוח ומעולה!!
מנסיון עם 2גלגלים ו-4 גלגלים

• הוסף לסימניות
אף פעם לא הצלחתי לשמור על מזוודה שלמה יותר משנה
דווקא יש לי 2 מוודות אחרי 6 שנים הם נשברו כי נפלו באיזור החור של הגשר של גהה

• הוסף לסימניות
יש לנו מזודה 4 גלגלים של jeep והיא שיא המוצלחת. מרגישים עם ג'יפ ארבע על ארבע...
איפה קנית אותה? אפשר ללכת עם זה באלכסון?

• הוסף לסימניות
תודה על פתיחת האשכול,
גם אני צריכה לקנות ורציתי לפתוח על זה אשכול..........

וגם אני חשבתי ללכת על ה-4 גלגלים.
מה המחיר שלו בערך? למזוודה גדולה (נראה לי שבקשיחים זה הבינוני)
זה יותר יקר מה2 גלגלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1236238:
תודה על פתיחת האשכול,
גם אני צריכה לקנות ורציתי לפתוח על זה אשכול..........

וגם אני חשבתי ללכת על ה-4 גלגלים.
מה המחיר שלו בערך? למזוודה גדולה (נראה לי שבקשיחים זה הבינוני)
זה יותר יקר מה2 גלגלים?

את מביתר? נכון?
אני קניתי מזוודה קשיחה גדולה על 4 גלגלים בדנדי, עלה לי 450 ש"ח, והמזוודה פשוט דפוקה!
כל אילו שממליצות על 4 גלגלים כנראה שיש דגמים עם 4 גלגלים יותר טובים, לא יודעת, אני כבר לא אקנה שוב 4 גלגלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1236249:
את מביתר? נכון?
אני קניתי מזוודה קשיחה גדולה על 4 גלגלים בדנדי, עלה לי 450 ש"ח, והמזוודה פשוט דפוקה!
כל אילו שממליצות על 4 גלגלים כנראה שיש דגמים עם 4 גלגלים יותר טובים, לא יודעת, אני כבר לא אקנה שוב 4 גלגלים.

איזה חברה יש לך?
ואיפה זה דנדי? (זה לא חנות נעליים?!:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1236273:
איזה חברה יש לך?
ואיפה זה דנדי? (זה לא חנות נעליים?!:rolleyes:)
יש לי חברת LIPO, דנדי זה בסנטר גרדן - רח' הר"ן, חנות נעליים ותיקים ומזוודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה