עזרה מזוודה שנשכחה בתא מטען

• הוסף לסימניות
בן משפחתי שכח מזוודה בתא המטען באוטובוס של אגד (ירד בתחנה אחת לפני אחרונה)
כך שכנראה המזוודה לא נלקחה ע"י אנשים בטעות
איך אפשר להגיע לפרטיו של הנהג שהיה באותה נסיעה?
התקשרנו לאגד למחלקת אבדות ולא ידוע להם על מזוודה

• הוסף לסימניות
בן משפחתי שכח מזוודה בתא המטען באוטובוס של אגד (ירד בתחנה אחת לפני אחרונה)
כך שכנראה המזוודה לא נלקחה ע"י אנשים בטעות
איך אפשר להגיע לפרטיו של הנהג שהיה באותה נסיעה?
התקשרנו לאגד למחלקת אבדות ולא ידוע להם על מזוודה
יש לי מיספר של מנהל מחלקת אבדות בכל הארץ ותוך יום הוא מוצא את הדברים שנעלמו(אני אישית לא נעזרתי אבל שמעתי המון אנשים שנעזרו בו)
0544467877
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי יש קבלה של הנסיעה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כך ידעו את האוטובוס שזה היה מי היה הנהג באותו נסיעה ויש להם פרטים אם הם רוצים
דיברנו עם נציגה ממחלקת אבידות באגד שפתחה פניה אבל היא אמרה שאין לה אפשרות לדעת מי היה הנהג באותה נסיעה
אבל בכל אופן ננסה את המספר שכתב @פ.נ

• הוסף לסימניות
יש לי מיספר של מנהל מחלקת אבדות בכל הארץ ותוך יום הוא מוצא את הדברים שנעלמו(אני אישית לא נעזרתי אבל שמעתי המון אנשים שנעזרו בו)
0544467877
בהצלחה
דיברנו איתו כרגע והוא אמר שכבר לא עובד באגד תקופה ארוכה
בגלל שעזר לכ"כ הרבה אנשים אגד לא ראו זאת בעין יפה ופטרו אותו

יש למישהו עוד רעיון מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה