אוקי. אני אבל לא טס בWIZZ.בישראיר אני לא חושב שיקפידו אבל WIZZ היא חברה נוראיתתתתתתתתתתת אני לא הייתי מנסה אפילו להתחכם איתם!!
אנחנו טסנו בהלוך במטוס של ישראייר ובחזור זה היה טיסה של ישראייר אבל מטוס לא שלהם, בחזור קצת יותר הקפידו, בהלוך אפילו לא העלו את הטרולי על משקל, כל אחד במטוס העלה מה שרצה, בחזור העלו על משקל אבל לא הקפידו בדיוק על המשקל, וחוץ מזה כל אחד העלה ביד מה שרצה וכמה שרצה.וסתם ככה, האם בישראייר מקפידים על הכבודה.
יש לי רק 3 ק"ג, יקפידו אם אני יביא יותר ?
אני לא יודע.זה גם תלוי במלא גורמים זה טיסה חכורה או מטוס של ישראיר?
אוקי. תודה רבה עזרת לי מאוד!אנחנו טסנו בהלוך במטוס של ישראייר ובחזור זה היה טיסה של ישראייר אבל מטוס לא שלהם, בחזור קצת יותר הקפידו, בהלוך אפילו לא העלו את הטרולי על משקל, כל אחד במטוס העלה מה שרצה, בחזור העלו על משקל אבל לא הקפידו בדיוק על המשקל, וחוץ מזה כל אחד העלה ביד מה שרצה וכמה שרצה.
אנחנו טסנו בישראייר, לא הקפידו.אשמח לעוד מישהו שטס עם ישראייר שיאמר לי מה היה איתו ?
אצלי היה אפשר לראות באתר של ישראייר שבהלוך היה אפשר לעשות ציק אין באתר שלהם אבל בחזור היה אפשר רק בדלפק בשדה בגלל שזה לא היה מטוס שלהם...אני לא יודע.
איך אפשר לברר זאת ?
כמה כבודה היה מותר לכם ?אנחנו טסנו בישראייר, לא הקפידו.
היתה חריגה
אם זה לא שלהם זה אמור להיות רשום על הכרטיס טיסה (אלא אם כן זה מטוס שהם שוכאים קבוע ואז באמת לא נראה לי אפשר לדעת)אני לא יודע.
איך אפשר לברר זאת ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //