מזווה ברוחב 80 ס"מ

• הוסף לסימניות
לא מדי גדול? (המגירות בפנים יוצאות כ72) אני מדמיינת מגירה ברוחב 72 מלאה בשימורים, בבקבוקי שתיה וכו... עושה לי רושם כבד, קשה לתפעול ולא עמיד לאורך זמן, אפילו שזה נקראה שהמסילות יכולות להחזיק 50 ק"ג.
מה אומרים? מה מקובל לעשות? עדיף להקטין ב10 ס"מ ולהגדיל את השיש?
לחלק ל2 טורים של מגירות זה לא אופציה, כי זה מאד מייקר את העלות.

upload_2018-2-25_8-56-9.png

• הוסף לסימניות
א. מטבח יפה
ב. הרעיון נכון בפרט שנראה שהשיש קטן

• הוסף לסימניות
ראיתי באשכול השני שיש עוד שיש אז אני נשאר עם הרעיון רק בלי הסיבה
ה10 ס"מ נוספים בשיש זה לא הענין.
השאלה אם המזווה יהיה נח בשימוש בכזה רוחב, אם לא יהיה מדי קשה לפתוח ולסגור מגירות מלאות בכזה כובד, ואם זה לא ישחוק מדי את המסילות.

• הוסף לסימניות
היצרנים אומרים שאין בעיה שלכובד רק שבאמת זה לא כ"כ נוח. אפשר לעשות מחיצה במגירה וחלק לשימורים וכד' וחלק לח"פ וכד'

• הוסף לסימניות
לי יש מגירות רחבות מאד, 80 ס"מ כמדומני, של גראס
נוח מאד וקל לשימוש יומיומי ואם עושים מחיצות מובנות - עוד יותר טוב

• הוסף לסימניות
לי יש מגירות רחבות מאד, 80 ס"מ כמדומני, של גראס
נוח מאד וקל לשימוש יומיומי ואם עושים מחיצות מובנות - עוד יותר טוב
ואת מאכסנת שימורים וכו?
מה זה אומר מחיצות מובנות? הנגר אמר שהוא יביא לי מחיצות שנכנסות בלחץ ואני אשים איפה שאני רוצה.

• הוסף לסימניות
ואת מאכסנת שימורים וכו?
מה זה אומר מחיצות מובנות? הנגר אמר שהוא יביא לי מחיצות שנכנסות בלחץ ואני אשים איפה שאני רוצה.
השימורים דווקא במגירה צרה יותר, והיא אכן כבדה אבל לא נורא. (מעולה נגד ידיים קטנטנות שפותחות כל דבר...)
במגירות הרחבות מאד אני מאחסנת סירים וכו', וגם מוצרים יבשים.
לגבי המחיצות - בזמנו ראיתי מחיצות פלסטיק כאלו שנתפסות על המגירה, לא קניתי כי לא רציתי להיות מוגבלת בגודל. אבל היום יתכן שהייתי שמה - כי מקל על הארגון.

• הוסף לסימניות
השימורים דווקא במגירה צרה יותר, והיא אכן כבדה אבל לא נורא. (מעולה נגד ידיים קטנטנות שפותחות כל דבר...)
במגירות הרחבות מאד אני מאחסנת סירים וכו', וגם מוצרים יבשים.
לגבי המחיצות - בזמנו ראיתי מחיצות פלסטיק כאלו שנתפסות על המגירה, לא קניתי כי לא רציתי להיות מוגבלת בגודל. אבל היום יתכן שהייתי שמה - כי מקל על הארגון.
זהו שאין לי מגרות צרות ורחבות, הכל ברוחב 80, אצלך אני מבינה כן מחולק למגרות גדולות וקטנות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מגירות ברוב 80 ואפילו יותר - נוחות מאד באכסון סירים, חד פעמי ועוד.
לדעתי - פחות נוח לאכסון מוצרי מזון ודברים קטנים.

• הוסף לסימניות
יש לי כמה גדלים, אבל הכי קטנות נראות לא פחות מ-60

• הוסף לסימניות
יש לי כמה גדלים, אבל הכי קטנות נראות לא פחות מ-60
איך עשו את החלוקה? יש מחיצות בתוך הארון שעליהן מותקנות המגירות? אם יש מגירה של 60 זה יוצא שלידה יש מגירה מאד קטנה, לא? אולי תוכלי לצלם לי את החלוקה הפנימית?
תודה!!

• הוסף לסימניות
מגירות ברוב 80 ואפילו יותר - נוחות מאד באכסון סירים, חד פעמי ועוד.
לדעתי - פחות נוח לאכסון מוצרי מזון ודברים קטנים.
זה כן מיועד למוצרי מזון, קטניות, שימורים, בקבוקים, סוכר מלח קמח שמן וכו'. לסירים יש לי מגרה מתחת לשיש כנל לח"פ הפתוח.
השאלה אם להקטין את המזווה כי הוא מדי גדול ולא יהיה נח? אין לי צורך בשטח הנוסף הזה לשיש, אז פשוט להקטין בלי להשתמש ברווח שנוצר?

• הוסף לסימניות
איך עשו את החלוקה? יש מחיצות בתוך הארון שעליהן מותקנות המגירות? אם יש מגירה של 60 זה יוצא שלידה יש מגירה מאד קטנה, לא? אולי תוכלי לצלם לי את החלוקה הפנימית?
תודה!!
לא הבנת אותי נכון.. אצלי כל המטבח מגירות, הן לא בתוך ארון אחד.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מקטינה ל 55 - דלת אחת. לא נוח בכלל לפתוח כל פעם 2 דלתות בשביל כל קופסאת שימורים, ויש לך המון ארונות. ומוסיפה כיריים חלבי במקום הזה. החלבי שלך ממש רחוק מהבשרי.
יש לי עוד כל מיני השגות קטנות על המטבח, אבל אין לי לצערי סבלנות לפרט.
אז בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הייתי מקטינה ל 55 - דלת אחת. לא נוח בכלל לפתוח כל פעם 2 דלתות בשביל כל קופסאת שימורים, ויש לך המון ארונות. ומוסיפה כיריים חלבי במקום הזה. החלבי שלך ממש רחוק מהבשרי.
יש לי עוד כל מיני השגות קטנות על המטבח, אבל אין לי לצערי סבלנות לפרט.
אז בהצלחה!
אני גם חשבתי שדלת אחת יותר נוחה, אבל הנגר אמר שמקסימום דלת זה 60
כיריים חלביות יכנסו לי ב25 ס"מ? זה לא מידי קרוב לכיור?

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר הכל תלוי בעומס התקני למסילה,
ברוחב רחב (כמה בדיוק תלוי בדגם המגירה) צריך להוסיף מתאמים לחיזוק,
אפשר לסכם עם הנגר ששתי מגירות מתוך המזווה יעשה מסילות למשקל 70 או 80 ק"ג (לא לכל דגם יש כל משקל), ואין שום בעיה.

• הוסף לסימניות
גם לי נראה מוגזם הגודל שלו,
תקטיני מעט לדלת אחת ותרוויחי עוד משטח ליד הכיור

• הוסף לסימניות
גם לי נראה מוגזם הגודל שלו,
תקטיני מעט לדלת אחת ותרוויחי עוד משטח ליד הכיור
השאלה אם יוסיף לי משהו עוד 20 ס"מ למשטח שליד הכיור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה