משפחה מבית שמש זקוקה בדחיפות ל6 מזוזות (אשכנז) אשמח לקבל פרטים תודה!
מ מציאותית משתמש סופר מקצוען 5/7/22 הוסף לסימניות #1 משפחה מבית שמש זקוקה בדחיפות ל6 מזוזות (אשכנז) אשמח לקבל פרטים תודה!
י יום טוב!!!!!!!!!! משתמש חדש 5/7/22 הוסף לסימניות #2 אני יודעת על עדות המזרח אולי הוא יוכל להפנות אותך לאשכנז.. להביא?
מ מציאותית משתמש סופר מקצוען 5/7/22 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י יום טוב!!!!!!!!!!: אני יודעת על עדות המזרח אולי הוא יוכל להפנות אותך לאשכנז.. להביא? לחצ/י כדי להרחיב... תביאי.. אם לא יהיה זה דחוף למחר בבוקר
נכתב ע"י יום טוב!!!!!!!!!!: אני יודעת על עדות המזרח אולי הוא יוכל להפנות אותך לאשכנז.. להביא? לחצ/י כדי להרחיב... תביאי.. אם לא יהיה זה דחוף למחר בבוקר
מ מציאותית משתמש סופר מקצוען 5/7/22 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י יום טוב!!!!!!!!!!: לא הבנתי להשאלה?? יש לי מספר של סופר סת"ם... לחצ/י כדי להרחיב... לקניה.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת