התייעצות מזון בריא

• הוסף לסימניות
כשאומרים לכם מזון בריא מה עולה לכם ישר?

• הוסף לסימניות
חסה
קמח מלא
קמח כוסמין
מזון לא מתועש
פירות וירקות
קיטניות
פירות העונה
ירקות חתוכים אבל בלי רוטב...
מרק עוף או מרק ירקות
ההפך משניצל מטוגן...
ומה שהכי עולה לי זה גוף בריא!!!

• הוסף לסימניות
שיבולת שועל
אגוזים

• הוסף לסימניות
את רוצה פרוט או מה עולה בשניה הראשונה?
בשניה הראשונה: פריכיות וירקות,
אם תרצי פרוט אני אפרט לך יותר...

• הוסף לסימניות
פשוט יש לי פרויקט על מזון בריא ואני יוצרת דמויות ממזון בריא כמו שקדים פירות ירקות, רציתי לדעת מה עוד...
ותודה לכל העונות אתן ממש עוזרות!:cool::cool:

• הוסף לסימניות
שבסופו של דבר כלום לא בריא, הירקות מרוססים, העופות מוזרקים וכו' ואם באמת רוצים להיות בריאים אז פשוט לא לאכול כלום.;)

ומזכיר לי סיפור על זקנה שדאגה כל היום לאכול בריא וברבות הימים בגיל מופלג עלו לשמים שהגיע זמנם, נכנסו לגן עדן ונשמתם נעתקה מכל מה שיש שם.
אומרת הזקנה לבעלה: נו מה את אומר על זה
הוא אומר לה: אהה גן עדן, ללא כל האוכל שלך היינו פה כבר ממזמן:cool:

• הוסף לסימניות
כן
זה הולך להיות תכנית שהכניסו למשרד החינוך ואני משדרגת אותה
נראה מה יצא...
בעזרתכם

• הוסף לסימניות
לחם מלא מלא..
עוגות חומות חסרות צבע..
ספל מים וכוס תה מצמחים בלי סוכר כמובן..

בכלל, בצבע חום השולט...

אנשים של מברשות שיניים שמבסוטים שרק הם הולכים לחיות עד גיל מאאתיים (הטעות במקור)
אנשים שמשכנעים אותך ואת עצמם שזה גם הכי טעים שבעולם...
אנשים שבדרך כלל גם יש להם בארונות מטבח כל מיני ריחות מוזרים כאלה של כל מיני ויטמינים בשלל גדלים וצורות.
בדרך כלל גם הם מרבים להשתמש בטלפון בזק, לא?!
בקיצור אנשים שלועסים דשא לדעת בהנאה מרובה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה