מזכירה? אשמח שתכנסי לאשכול הזה>>>

• הוסף לסימניות
מה מוטל עליך לעשות?

לא בתחום המשרדי זה ברור שזה משתנה ממשרד למשרד

השאלה שלי מכוונת לדברים שלא קשורים בדיוק לעבודה

המשרדית ומטילים את זה על המזכירה לדג' לקנות חלב

כוסות... שיש ישיבת צוות לדאוג לכיבוד ... ועוד

אשמח לקרוא ממי שהיא דווקא מזכירה!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אצלנו במשרד כל הנ"ל על המזכירה. כולל פעם ביום לצאת לדואר ולבנק.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה תלוי בסוג ואופי המשרד.
אני הייתי מזכירה, אבל על כל האמור לעיל וגם התגובה מעלי היה אחראי מנהל התפעול..........

• הוסף לסימניות
אני מזכירה, וכל מה שכתבת כאן מוטל עלי, פלוס הרבה הרבה דברים נוספים, מה שרק אפשר מעמיסים.
אסיפת צוות לדוג' - אני לא רק אחראית לקניית הכלים, כיבוד והעריכה, אלא אני גם מכינה לבד כל מיני תוספות ומאפים.

• הוסף לסימניות
כשעבדתי בתור מזכירה עשיתי את כל הנ"ל
כיום אני מצפה שהמזכירה שלי תעשה זאת...

• הוסף לסימניות
כשהייתי מזכירה (במעון) הטילו עלי גם את קישוט המבואה של המעון ופינות תוכן בכיתות (גרפיקאית בכל זאת)

• הוסף לסימניות
אני גם נדרשתי לעשות דברים מעבר לתחום המשרדי,
לקנות חלב ולדאוג שתהיה אספקה של כוסות זה חלק מהעבודה של מזכירה
מי יעשה את זה במקומה? הבוס?
ביננו זה נחמד לצאת קצת מהעומס של המשרד לכמה דקות לאויר הצח...

• הוסף לסימניות
חלק מעבודה של מזכירה.
אין מה לעשות.

• הוסף לסימניות
כל עוד זה בזמן העבודה- הכל טוב ויפה. לפעמים יותר נחמד, לפעמים פחות... אבל אין מה לעשות.
אבל מעבר לשעות- אני מרגישה שזה ממש ניצול.

• הוסף לסימניות
ללכת לדואר?ודאי
לקנות חלב? רק אם חסר
מידי פעם גם ללכת לקנות כיבודים
בקיצור
כל מה ששאלת..

• הוסף לסימניות
הבעיה בתפקיד מזכירה הוא הגדרת השם 'מזכירה' כדי שיוכלו לשלם לה כסף כמו למזכירה, אבל בפועל היא מנהלת את המשרד, רק שנזהרים ח"ו לא לקרוא לה מנהלת המשרד כדי שלא יצטרכו לשלם לה כמו לתפקיד ניהולי.
המזכירה היא הראש שמאחורי כל פעילות הכי קטנה שמתקיימת במשרד.
היא זו שכל דבר קטן כגדול עובר דרכה.
הכספים, הלקוחות, התכניות שמתרחשות וכן העתידיות,
היא זו שמחזיקה ראש ויודעת מתי כדאי למשרד להיענות ללקוח, מתי יש להרפות ומתי לנדנד.
היא גם קצת גרפיקאית, קלדנית, מנהלת חשבונות, קניינית, כתבנית, מנהלת תיקי לקוחות, קושרת קשרים עם ספקים, לפעמים גם סבלית.
אם היה לה עוד טיפה אומץ- היא היתה הופכת לבוס בעצמה ועושה את זה טוב יותר מהבוס עצמו. אלא שרק זה מה שחסר לה- טיפת אומץ. וזו בדיוק התכונה הנעדרת שמשאירה אותה מזכירה..:eek:

• הוסף לסימניות
יו כמה זה נכון. אני הייתי המנהלת. קיבלתי את התלונות מההורים וטיפלתי בהן... למנהלת נשאר ממשרת הניהול רק את המשכורת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1105109:
הבעיה בתפקיד מזכירה הוא הגדרת השם 'מזכירה' כדי שיוכלו לשלם לה כסף כמו למזכירה, אבל בפועל היא מנהלת את המשרד, רק שנזהרים ח"ו לא לקרוא לה מנהלת המשרד כדי שלא יצטרכו לשלם לה כמו לתפקיד ניהולי.
היא זו שמחזיקה ראש ויודעת מתי כדאי למשרד להיענות ללקוח, מתי יש להרפות ומתי לנדנד.
היא גם קצת גרפיקאית, קלדנית, מנהלת חשבונות, קניינית, כתבנית, מנהלת תיקי לקוחות, קושרת קשרים עם ספקים, לפעמים גם סבלית.
אם היה לה עוד טיפה אומץ- היא היתה הופכת לבוס בעצמה ועושה את זה טוב יותר מהבוס עצמו. אלא שרק זה מה שחסר לה- טיפת אומץ. וזו בדיוק התכונה הנעדרת שמשאירה אותה מזכירה..:eek:

נכתב ע"י shiran a;1105115:
יו כמה זה נכון. אני הייתי המנהלת. קיבלתי את התלונות מההורים וטיפלתי בהן... למנהלת נשאר ממשרת הניהול רק את המשכורת...

אז גם אני מזכירה,
והתאור נכון+++:)
גם הכי קל לא לתת משכורת גבוהה, כי יש הרבה כמוך בשוק...:cool:

א-ב-ל-
ההבדל בין מזכירה לבוס
הוא לא רק האומץ [שזה גם הרבה]
אלא בעיקר האחריות.
המזכירה הולכת הביתה ב14:00/ 15:00/ 16:00 ומי שנשאר אחראי לכספים בסופו של יום הוא הבוס, שרוצה להרוויח בעצמו + לדאוג שיהיה לו איך לכסות את הצק שלך... ושל העובדים האחרים.. ושל הספקים...

ואם קשה לך כיום עם התפקידים הקטנים והנלווים האלו... תתפללי להרחבת העסק ואז יוסיפו מזכירה תחתייך והיא תעשה את כל התפקידים הקטנים...:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1105109:

לא מאוד משמעותי איך יקראו לתפקיד. אפשר להגדיר את זה גם בתור "ראש ממשלת בריטניה" אם זה דווקא בוער....
המשכורת בדרך כלל זה אינדיקציה של הצע וביקוש.
יש היצע, המשכורת יורדת,
אין היצע, ויש ביקוש המשכורת עולה.

• הוסף לסימניות
נכון. יש משרדים שיעדיפו לשלם זול והעבודה גם תראה כך.
זכותם.
מזכירות שמכירות בערך עצמן לא תתפשרנה על שכר מינימום, ובאמת גם הבוס לא יחוש שהיא סתם מזכירה. הרווח הגדול יהיה שלו בעיקר.
הוא ייתן לה את ההרגשה שהיא ראש גדול, כי זה מה שהוא ירגיש בהתאם לשכר שהוא נותן, והתפוקה של המשרד תדפוק טוב יותר.
מתחילות באמת יכולות להתחיל משכר נמוך יותר, בהתאם לידע.

• הוסף לסימניות
ולגבי זה:
נכתב ע"י מוריה ח;1105145:
לא מאוד משמעותי איך יקראו לתפקיד. אפשר להגדיר את זה גם בתור "ראש ממשלת בריטניה" אם זה דווקא בוער....
בפורום פרסום יסבירו לך למה זה כן משמעותי, ומאד.

• הוסף לסימניות
מזכירה שהתפוקה שלה בהתאם למה שמשלמים לה(ז"א תפוקת מינימום לשכר מינימום)
בחיים לא תוכל להתקדם.
חוץ מזה שהיא צריכה לבדוק אם לא מדובר כאן בגזל.
בקשר להרגשה טובה, זה תמיד חשוב לתת לעובד. אבל אין קשר בין לתת הרגשה טובה למשכורת.
שתי תחומים שונים.

• הוסף לסימניות
מזכירה שהתפוקה שלה בהתאם למה שמשלמים לה(ז"א תפוקת מינימום לשכר מינימום)
בחיים לא תוכל להתקדם.

שאלה שמסקרנת אותי, האם יש מצב להתקדם ולהגיע למשכורת של יותר משכר מינימום...
במה תלויה העלאת השכר מצד הבוס?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1105151:
מזכירות שמכירות בערך עצמן לא תתפשרנה על שכר מינימום
תשאלי את מלפפון...
היא מכירה מזכירות שלא מתפשרות על שכר מינימום...
(אולי הן יושבות בבית???????????)

• הוסף לסימניות
מוריה, הן לא יושבות בבית, תלכי למשרדים המצליחים והמתוחזקים ותמצאי אותן שם.
(כמובן שבכל כלל יש יוצאת מן הכלל ואולי שכנה שלך שלא התפשרה או הדודה שבדיוק נפלה על בוס שלא מכיר גם הוא בערך עצמו, יושבת בבית).
ובאמת קשה לבוס להעלות שכר כיון שהוןא עושה באותה דקה של הבקשה את חישובי ההפסד ואינו מבין את הרווח, לכן מראש!! יש לבקש שכר נורמלי יותר ולדעת בדיוק מהן הגדרות התפקיד, את שעות העבודה, וכו.
ובקשר למה שהוזכר- גזל- מה זה קשור בכלל?
היתה לכן מחשבה שהעובדת תיתן עבטדת מינימום בכוונה?
ממש לא.
זה פשוט תחשיב של סיבה ותוצאה.
הבוס מעסיק מזכירה בשכר מינימום וגם כך הוא מתייחס אליה. היא מרגישה ככה ולא מעיזה ללכת ראש גדול כי היא כולה מזכירה.
וגם אם היא מנסה לתת הצעת יעול, יטפלו בהצעה כמו הצעה של 'סתם מזכירה'. כלומר לא ימהרו ליעל.
כשהבוס מחשיב את מזכירתו, מתגמל אותה בשכר נאה, מצפה ממנה לראש גדול וניהולי, גם היא תציע יותר ותנסה לשפר, כיון שיודעת שייתייחסו להצעותיה,
וגם הוא יקבל הצעות שנאמרות מתוך השטח, יכבד אותן, ישנה, וכל התגמול שנתן למזכירתו, כן, אפילו לקרוא לה: מנהלת המשרד, יחזור אליו בכפל כפליים.
רווח מול הפסד. הרווח של עובד מרוצה גדול יותר מעובד מנוצל (במקרים שהמזכירה מנוצלת. שהיא גם עובדת נקיון לעת מצוא, וגם סבלית ואה, גם אופה את העוגות!!). נקודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה