דרוש מידע מזכירה רפואית

• הוסף לסימניות
כן, לפי מה שאני רואה מהביקוש לעובדים/ות כאלה
זה ניראה נידרש מאוד
גם הלימודים לזה קצרים מאוד יחסית משהו בין 3- 6 חודשים

• הוסף לסימניות
שווה ללמוד? רווחי?
איפה יש מקום חרדי בבני ברק?

לא לכולם זה כדאי.
א - חלק גדול נשארות בלי עבודה. הם מחפשים נשים מסוג מסוים. (ציטוט ממשהי שעובדת בהשמת עובדים באחת הקופות הגדולות)
ב - תשאלי את עצמך האם מתאים לך. חובה - עבודה במשמרות. וחיכוך יומיומי עם מחלות וכאבים. - בת משפחתי עבדה כחמש שנים כמזכירה רפואית. המשכורת נשארה נמוכה, והיא נשחקה מכמות הסבל שעברה דרכה.
תצליחי

• הוסף לסימניות
לא לכולם זה שווה.
א - חלק גדול נשארות בלי עבודה. הם מחפשים נשים מסוג מסוים. (ציטוט ממשהי שעובדת בהשמת עובדים באחת הקופות הגדולות)
ב - תשאלי את עצמך האם מתאים לך. חובה - עבודה במשמרות. וחיכוך יומיומי עם מחלות וכאבים. - בת משפחתי עבדה כחמש שנים כמזכירה רפואית. המשכורת נשארה נמוכה, והיא נשחקה מכמות הסבל שעברה דרכה.
תצליחי
תודה על המידע! תמיד טוב להחכים!
אני חושבת יותר על כיוון של מזכירה רפואית של רופא משפחה, הרי יש שעות קבועות שהמרפאה פתוחה לציבור אז מה כוונתך למשמרות? אילו חלקים נחמדים יש בעבודה זו? אם בכלל...
אני כרגע בודקת אפשרויות וכל תגובה בנושא תעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
תודה על המידע! תמיד טוב להחכים!
אני חושבת יותר על כיוון של מזכירה רפואית של רופא משפחה, הרי יש שעות קבועות שהמרפאה פתוחה לציבור אז מה כוונתך למשמרות? אילו חלקים נחמדים יש בעבודה זו? אם בכלל...
אני כרגע בודקת אפשרויות וכל תגובה בנושא תעזור לי מאד!

תגובתי התיחסה למזכירה רפואית בקופת חולים.
משמרות - אינך יכולה לבחור לעבוד רק בוקר. חייבים חלק מן הימים לעבוד אחר הצהרים. לא לכולם זה מתאים.

• הוסף לסימניות
תגובתי התיחסה למזכירה רפואית בקופת חולים.
משמרות - אינך יכולה לבחור לעבוד רק בוקר. חייבים חלק מן הימים לעבוד אחר הצהרים. לא לכולם זה מתאים.
טוב לכל עבודה יש את החסרונות שלה!
יש גם מעלות???

• הוסף לסימניות
לא לכולם זה כדאי.
א -. הם מחפשים נשים מסוג מסוים. (ציטוט ממשהי שעובדת בהשמת עובדים באחת הקופות הגדולות)
ב - בת משפחתי עבדה כחמש שנים כמזכירה רפואית. המשכורת נשארה נמוכה, והיא נשחקה מכמות הסבל שעברה דרכה.
תצליחי

אגב תמיד את יכולה להיות מזכירה רגילה,
בקשר לנשים מסוג מסוים
זה ממש לא נכון יש מכל הסוגים(המסוימים והלא מסוימים), ומכל גווני הקשת!!!!!!!!!
מה שכן הייתי אומרת לך בקטע של להתקדם בזה כדי להרוויח את הכסף הטוב אז זה קשה, ולא כזה בקלות מגיעים לזה ולפי מה שהבנתי שאפילו מנהלת מרפאה זה מסתכם ב3 ספרות ולא שווה את העבודה הקשה,וכו'
קיצר.....
לכל דבר יש את המעלות והחסרונות
אז שיהיה לך בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
כדי להיות מזכירה רפואית מוצלחת צריך לעבוד מהנשמה, אבל להיות גם עם ראש גדול וחובה להתחבר לעולם הרפואה.
רוב מוחלט של המשרות דורשות עבודה במשמרות. בין אם זה בקליניקות פרטיות, בקופות חולים או בבתי חולים. סיכוי קלוש ביותר למצוא עבודה רק בבקרים.
המשכורות ביחס לעבודה לא מתגמלות, בעיקר באיזורים החרדיים. בחוץ אפשר למצוא משכורות יותר גבוהות (כמו בכל התחומים, לצערנו...).
יש במקצוע הזה המון המון סיפוק ועניין (ואפילו שליחות!) ומי שלא מתחברת לזה- תשחק מהר מאד..
מקווה שעזרתי.
בהצלחה!
כותבת מנסיוני הרב...

• הוסף לסימניות
לגבי מקום וזמן הלימודים:
זה ממש לא 3 חודשים, אלא אם זה לימודים יומיומיות. לא ידוע לי שקיים דבר כזה..
בזמנו למדתי בקורס של האוניברסיטה הפתוחה דרך עיריית בני ברק במשך שנה וחודשיים, פעמיים בשבוע בשעות הערב.

• הוסף לסימניות
אני עובדת בזה כיום, נהנית מאד ברוך השם.

אני יודעת שיש לעיתים נדירות אפשרות ללמוד תוך שלושה חודשים, באופן מאד מאד אינטנסיבי ורצוף. לא נפתחים הרבה קורסים כאלה.

בעיקרון הלימודים הם בין עשרה חודשים לשנה בערך פעמיים בשבוע.
אכן, העבודה במשמרות היא די הכרחית במקצוע, כך שאם אין לך אפשרות לעבוד בכלל צהריים/ ערב במשך השבוע, יהיה לך מאד קשה למצוא עבודה.

אני חושבת שיחסית השוק די מלא בעובדות, אבל אם יש לך נכונות ויכולת להתגמש בשעות, יש יותר סיכוי שתצליחי למצוא משהו.

• הוסף לסימניות
תודה על המידע!
עוזר לי מאד להגיע לתובנות נכונות.

• הוסף לסימניות
אני למדתי ביעדים ותוך שלושה חודשים הוצאתי תעודה

מהניסיון שלי - המון מקומות עבודה דורשים ידע באנגלית,
אם אין לך בכלל את השפה - די קשה לענות על הדרישה
אם יש לך בגדול-זה בסדר, כי לא באמת צריך את זה בעבודה, אפשר להסתדר

ריווחי זה לא, כי כמעט ואין אפשרות להתקדם בשכר
אבל העבודה מעניינת ונותנת סיפוק, הרבה יותר ממזכירות רגילה לדוג'
כמובן למי שמתחברת..

רחלי

• הוסף לסימניות
איפה יש מקום חרדי שאפשר מידית להתחיל בלימודים?

• הוסף לסימניות
המרכז החרדי להכשרה מקצועית בבני ברק פותחים קורס ממש בימים אלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת