מידע שימושי מזכירי קלפי בחירות 2021 חלק ב'

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דיברתי עכשיו עם הועדה המרכזית ואמרו על ועדת ירושלים שעד ראשון בערב כולם יקבלו תשובות על המזכירים.
נשמע שהולך שם בלגן גדול.

• הוסף לסימניות
קיבלתי חומר של קלפי נגישה מיוחדת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בנוסף על התפקיד של המזכיר הרגיל? אשמח להסבר על התפקיד

• הוסף לסימניות
קיבלתי חומר של קלפי נגישה מיוחדת. מישהו יודע מה אני צריך לעשות בנוסף על התפקיד של המזכיר הרגיל? אשמח להסבר על התפקיד
איפה היית בהדרכה??
תכלס בחוברת שקיבלת יש הסבר ברור

• הוסף לסימניות
מישהו נוסע מחר ממודיעין עילית לרמלה לאסוף את החומר הרגיש ?
אני לא יכול לסוע מחר ואמרו לי שאני יכול להביא הצהרה וצילום תעודת זהות עם מישהו.
אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אשמח שיצור איתי קשר בפרטי.
תודה

• הוסף לסימניות
כל המזכירים שקיבלו חומרים - האם כתוב איפשהו מי חברי הוועדה הנוספים?
האם המידע הזה מופיע איפשהו מעבר לכתב מינוי שמקבלים אישית?

בנוסף, מיהו כאן יודע מה זה אומר תפקיד יושב ראש וועדת קלפי?

• הוסף לסימניות
האם 2 המזכירים צריכים לבוא ביחד לקחת את החומר הרגיש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה