דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

האם אפשר לעשות סיכום של כל העבודות ביום הבחירות + כמה שכר + איך מתקבלים לעבודה + כמה שעות בפועל?

מהבחירות הקרובות השכר עלה ל2150 ש"ח נטו
ולא 1700 כמו עד היום
כך אמרה לי היום יו"ר הוועדה אזורית
לגבי קולט\ת\, מפקח\ת טוהר הבחירות, התחמקה ולא הסכימה לומר מה הסכום

האם אפשר לעשות סיכום של כל העבודות ביום הבחירות + כמה שכר + איך מתקבלים לעבודה + כמה שעות בפועל?
נכנסים לקישור פותחים חשבון לומדים חומר ועושים מבחן.... https://registration.electiontraining.co.il/
לגבי שעות בפועל זה מבערך שעה מתחילת ההצבעה עד סוף הספירה

טוב תודה אני צריך את ועדת יהודה

גם אני הייתי כל פעם בבני ברק מזכיר
אבל בזכות חבר ...
מה עוד החבר הזה יודע לסדר??
יש לי כמה חברים שגרים בב"ב והיו מזכירים בב"ב בלי לבקש טובות מאף אחד.

האם הצליח הטריק של להירשם גם למזכיר וגם למפקח מכתובת מייל אחרת?
אני שואל כי היות ואנו לא יודעים אם שכר מפקח גם יעלה הפעם, אז מצד אחד אולי כדאי לתפוס את המזכיר קלפי אבל מצד שני אם השכר של המפקח כן יעלה אז אולי כדאי לחכות ולהירשם למפקח, האם החבר הצליח בסוף להיות מפקח?
לא זוכר
אבל הוא הגיע בהרשמה עד שלב מאד גבוה לשניהם
נראה לי שבסוף הוא היה מפקח אבל אני לא בטוח

אין לזה רישום.
נרשמים למזכיר ואז -
אם חייבים קולט ישר יודיעו לכם שהתקבלתם לקולט.

או בריאיון מציינים שיש עדיפות לקולט.

אם יראו לפי כישורים שזה מתאים, יאשרו.
אחרת יציינו שקודם צריך להיות מזכיר
מישהו יודע האם בבית שמש יהיה קליטת קלפיות
והאם יהיו בכל קלפי שני מזכירים

א. יש אפשרות לעלות לכאן את כל התשובות למבחן?
ב. האם השכר לקולט גם עולה?

מישהו כאן עבר מבחן של קולט ?

אני כבר נרשמתי לתפקיד מזכיר.
מי יודע עד מתי אפשר לעשות את המבחן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה