דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

מתי נכנס הכסף ל'מזכירים'?

הבחירות הקודמות היו בתאריך 23/03 והכסף נכנס לחשבון בתאריך 19/04
כמעט חודש

מישהו יודע היכן עדכנו את פרטי החשבון להכנסת הכסף של מזכיר קלפי
תודה..

פעם ראשונה מזכיר נכון?....
א"א (כמעט) לא חוזר הביתה ב11:30 אא"כ יש לו קליטה קדמית, ועדה טובה ואפס טעויות ברישום במשך היום, וכולי האי ואולי...
מה שכן, בקלפיות הנגישות היה קטסטרופה
אני בפעם האחרונה שהייתי מזכיר (בחירות שעברות)
הגעתי ראשון לוועדה וב11:00 הייתי בבית
עם 0 טעויות

למי שיש בעיות בריאותיות זה יכול לפגוע לו בבריאות בוודאות. המשקל של השק אצלנו היה להערכתי כ 25-30 קג

אני שפכתי את רוב מה שנשאר בכוורת לארגז שנשאר בכיתה
וממש קצת פתקים הכנסתי לשקית 18 לקליטה

בדיוק, אצלנו המנהל איזור שלח הודעה והבהיר לנו שצריך להביא את השקית הזו לקליטה
האם היה שינוי בפעם הזו מפעמים קודמות?

בפעם שעברה אמרו לזרוק הכל ולהביא קצת
כי בשביל הפרוטוקול והסדר צריך לעשות V על שקית זו.

האם היה שינוי בפעם הזו מפעמים קודמות?

בפעם שעברה אמרו לזרוק הכל ולהביא קצת
כי בשביל הפרוטוקול והסדר צריך לעשות V על שקית זו.
בדקתי
ברמלה היו חייבים להביא את השקית אבל עם קצת פתקים
לא בדקו את התוכן
מי שלא הביא נשלח להביא שוב

אני בפעם האחרונה שהייתי מזכיר (בחירות שעברות)
הגעתי ראשון לוועדה וב11:00 הייתי בבית
עם 0 טעויות
איך?
בדקתי
ברמלה היו חייבים להביא את השקית
לא בדקו את התוכן
מי שלא הביא נשלח להביא שוב
המשקל של השק הזה מוגזם ברמות אחרות. ויכול לפצוע

צריך אולי לפתוח אשכול חדש על "מזכירי קלפי - בחירות לרשויות 2022"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה