דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

1. מי שזאת פעם ראשונה שלו, יש לו אפשרות לעבור את הראיון בזום?
2. בפגישה פרונטלית הזמנים פחות או יותר מדוייקים, או שבדרך כלל יש המתנה וכאלה?

אין שעות פנויות לראיון פרונטלי,
מה אמורים לעשות?
עברתי אופציה אופציה...

1. בפעם שעברה לא נתנו (על אף הגבלות הקורונה דאז, לכאורה ק"ו שהיום לא)
2. בממוצע מהרגע שאתה נכנס לבניין עד שאתה יוצא זה בין 30-60 דקות

בבחירות הקודמות כשסגרו את הרישום למזכירים לאחמ"כ פתחו מחדש שוב
האם למישהו יש מידע אם גם עכשיו הולכים לפתוח?
(את הלומדה עשיתי ולמבחן לא הצלחתי להיכנס ואז כבר לא יכלו יותר לעשות מבחן)
תודה רבה.

בזום?
שואלים פרטים ואם אהבתם את העבודה
לבדוק שאתם לא מטעם מפלגה
ואם יש רכב
ופלאפון כשר
ועוד שני שאלות מקצועיות
ומסבירים שיש מבחן עם לומדה וזהו
בהצלחה לכולם
שאלו אותי 6 או 7 שאלות מהחומר...

2. היה לי ראיון ביום שישי בשעה 12 בבית שמש (וועדת יהודה) הקדמתי בחצי שעה והם פשוט היו משועממים ותוך 6-7 דקות הייתי כבר בחוץ

למי יש טלפון של ועדת ירושלים

היה לי עכשיו ראיון הוא שאל אותי שלוש שאלות מהחומר שמתוכם שניים לא ידעתי :ROFLMAO: בכל מקרה הוא אמר לי שהוא מעביר אותי הלאה, ראיון של דקה.

היה לי עכשיו ראיון הוא שאל אותי שלוש שאלות מהחומר שמתוכם שניים לא ידעתי :ROFLMAO: בכל מקרה הוא אמר לי שהוא מעביר אותי הלאה, ראיון של דקה.
בזום או פרונטאלי?(היינו פעם ראשונה או שנייה)?

בזום או פרונטאלי?(היינו פעם ראשונה או שנייה)?
גם לי בזום. ושאלו.
א. מה תפקיד המזכיר במשך היום?
ב. כמה חברי ועדה צריך בפתיחה?
ג. כמה חותמים על המעטפה?
ד. מה עלי כמזכיר לעשות כשיש רק אחד שחותם?
ה. (למדני) כיצד יתכן ת.ז ללא תמונה? ובמה זה מותנה? (אישה מוסלמית באישור שר הפנים)

דחוף!!!
אני לא מצליח להכנס לשיחה!!
צריך רק ללחוץ על ה"לאנץ' מייטינג"?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה