דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

מישהו נוסע היום מבני ברק לרמת אפעל להדרכה????

מישהו מוועדת אשקלון שכבר קיבל תשובה? עברתי הדרכה ומבחן לפני יום כיפור, ואין שום תגובה וגם אין למי לפנות

מישהו מוועדת אשקלון שכבר קיבל תשובה? עברתי הדרכה ומבחן לפני יום כיפור, ואין שום תגובה וגם אין למי לפנות
אמרו בימים הקרובים. נכון לשלשום עדיין לא שלחו

איך זה עובד בבחירות לרשויות המקומיות (בעוד שנה), כשיש סיבוב שני?
המזכיר מהסיבוב הראשון חייב לעבוד גם בסיבוב השני?
והשכר כפול?

מישהו נוסע היום לרמת אפעל מבני ברק

אני עברתי את ההדרכה בוועדת רמלה לוד ב22/9 ועדיין לא קיבלתי תשובה
התקשרתי לוועדת הבחירות ואמרו לי שמשבוע הבא יחזירו תשובות

היי חברה,
אשמח לקבל טיפים איך לסיים במהירות ובהצלחה ללא תקלות את יום העבודה של מזכיר ועדת קלפי.
תודה
יום טוב
להיות מסודר וקצת קשוח מתי שצריך
ולא לתת לאף חבר וועדה לנהל את הקלפי
וכמו שכתבו להשוות כל שעה שעתיים מחיקות לאלפון הראשון
ולטופס 1000
ובסוף יום לפני 10 להכין את כל מה שצריך על שולחן ליד
ולסכם עם חברי וועדת הקלפי מה התפקיד של כל אחד בספירה
ובהצלחה

אצלנו בהדרכה היה האחראי על בני ברק הועדת דן ואמר בצורה חד משמעית שלא משבצים תושבי בני ברק בבני ברק
ובכל אופן שובצתי בבני ברק

אצלנו בהדרכה היה האחראי על בני ברק הועדת דן ואמר בצורה חד משמעית שלא משבצים תושבי בני ברק בבני ברק
אני גם מבני ברק
ובכל זאת שובצתי בבני ברק.

אז באמת בהתחלה שיבצו אותי בעיר אחרת
ובסוף שובצתי לבני ברק
אני גם מבני ברק
ובכל זאת שובצתי בבני ברק.
ג"א

אני מחפש עבודה ביום הבחירות, יש משהו רלוונטי כעת?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה