דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

כתבו לי במייל- 'מזכיר רזרבי'
זה אומר מזכיר שני?

מישהו יודע האם אפשר לבקש שישנו את מקום השיבוץ ? מעדיף בעיר שאני גר בית שמש ולא ביתר עילית.
אפשר לבקש לא בטוח שהתייחסו
זה יותר נגד חרדים וערבים
ואם חסר להם מזכירים באזור שם אז
אתם גם יכולים לאיים אליהם שאם לא שמים
אתכם באותה עיר אתם לא מגיעים

זה אומר מזכיר שני?
או שישלחו אותך רק באמצע היום או בכלל לא
או על הבוקר או בחלק מהזמן לגבות קלפי מסוים ואחרי זה
קלפי אחר
רֵזֶרְבִי = שָׁמוּר לְמִקְרֵה הַצֹּרֶךְ.
ושכר תקבל רגיל

זה אומר מזכיר שני?
איך קבלת את זה???

(פעם שמו אותי קולט רזרבי. עבדתי "מאד" קשה בבית, והכסף נכנס לחשבון...)

לצערי לא עברתי את ההדרכה,
אנא יש למישהו רעיון מה אפשר בכל זאת לעבוד ביום הזה?
אולי משקיפים מטעם מפלגות - איך מגיעים לזה?

איך קבלת את זה???

(פעם שמו אותי קולט רזרבי. עבדתי "מאד" קשה בבית, והכסף נכנס לחשבון...)
אמרו לי בועדת רמלוד שהפעם שינו את זה ומזכיר רזרבי שבסוף לא יעבוד
יקבל סכום מופחת בהרבה
לא יודע אם זה נכון.

לצערי לא עברתי את ההדרכה,
אנא יש למישהו רעיון מה אפשר בכל זאת לעבוד ביום הזה?
אולי משקיפים מטעם מפלגות - איך מגיעים לזה?
לא יודע אם זה יעזור לך אבל אני מפקח באזור עמק יזראל ולא באתי להדרכה וכנראה בגלל שחסר להם מפקחים הזמינו אותי לקבל את החומר הרגיש בלי הדרכה.

לא יודע אם זה יעזור לך אבל אני מפקח באזור עמק יזראל ולא באתי להדרכה וכנראה בגלל שחסר להם מפקחים הזמינו אותי לקבל את החומר הרגיש בלי הדרכה.
יש אנשים שסיפרו שהגיעו להדרכה ואחרי 8 דקות היו בחוץ אחרי מבחן

?????

מפקח לקבל את החומר הרגיש??

אה אוקי של מפקח.חשבתי של המזכיר :rolleyes:

יש מפקח מוועדת אשקלון שכבר קיבל הודעה שהתקבל?

יש לך את המס' שלהם?

או שישלחו אותך רק באמצע היום או בכלל לא
או על הבוקר או בחלק מהזמן לגבות קלפי מסוים ואחרי זה
קלפי אחר
רֵזֶרְבִי = שָׁמוּר לְמִקְרֵה הַצֹּרֶךְ.
ושכר תקבל רגיל
ובסוף היום בדרך כלל משוחרר.

עוד מישהו קבל היום הודעות מהמערכת האוטומטית שרוצה לברר כמה כבר הצביעו עד עכשיו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה