דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
זה מוקצה באחוזים לפי מפלגות...
יושבים שם שלישיות ודואגים שבכל שלישיה יהיה גם נציג לגוש X וגם לגוש Z...
זה יו''רים וחברי וועדה, יש גם עובדים בלפתוח את המעטפות הכפולות, הם עובדי מדינה, לא מקבלים כסף מאף מפלגה

יש פה מישהו שנרשם אתמול בערב/לילה ונשלח אליו מבחן?

למה אני לא מצליחה להירשם באתר?
הוא לא שולח קוד לאימות בשיחה קולית.

זה מוקצה באחוזים לפי מפלגות...
יושבים שם שלישיות ודואגים שבכל שלישיה יהיה גם נציג לגוש X וגם לגוש Z...
בארצי יש בכנסת שולחנות ספירה עם מזכיר יו"ר סגן וחבר.
ההרשמה פעם שעברה הייתה דרך חברת כח אדם "תגבור".

נערך לאחרונה ב:
האם מישהו מצליח לעשות את הלומדה
?
כי האתר לא עובד

אני עשיתי את הלומדה כולל המבחן בסוף,
האתר היה לי מאד איטי

יש מישהו שנרשם ביום שלישי,
ולא קבל עד עכשיו אפשרות להתחברות?

נרשמתי ביום שלישי בצהריים, וקיבלתי מייל להצטרפות בשלישי באחד בלילה (כנראה מערכת אוטמטית..)

אני לא מצליח להתחבר לאתר "בלוסום", אני כבר אחרי תהליך הלמידה והמבחן וכעת הוא לא נותן לי להיכנס,
אם מי צריך לדבר, טלפון\מייל?
תודה

אני לא מצליח להתחבר לאתר "בלוסום", אני כבר אחרי תהליך הלמידה והמבחן וכעת הוא לא נותן לי להיכנס,
תודה
אם וכש תתקדם לשלב ב',
תקבל התרעה במייל + לינק.
עכשיו יש בעיות במערכת ויכול להיות שלא מצליחים להיכנס, זה בטיפול.

תודה
לאט לאט
כנראה כל הציבור החרדי מחובר לשם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה