דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
אני לא זוכר שיש הוראה לתעד בפרוטוקול כל יציאה של מזכיר.
רק אם הקלפי נסגר לזמן מה
בעבר היה צריך לתעד מתי המזכיר המחליף נכח, לא בדקתי אם כעת גם, סליחה אם לא דייקתי.
בעבר כשהמזכיר (היחיד) היה עושה הפסקה הקלפי היה נסגר, משהו כמו 15 דקות בכל פעם.
יכול להיות, לא נתקלתי, הייתי קורא למזכיר החילופי.

עם נרשמתי מטעם דגל התורה ולא קיבלתי הודעה
איך אני יכולה לברר עם שיבצו אותי או לא

מה תפקיד יושב ראש קלפי ומה השוני למזכיר?
מזכיר הוא המנהל של הקלפי, והוא מנהל את ההצבעה
יושב ראש וחבר ועדה חותמים על מעטפות, וסופרים את הקולות בסוף, מעבר לזה משועממים כל היום

מזכיר הוא המנהל של הקלפי, והוא מנהל את ההצבעה
יושב ראש וחבר ועדה חותמים על מעטפות, וסופרים את הקולות בסוף, מעבר לזה משועממים כל היום
מה ההבדל בין יושב ראש לחבר ועדה-מאייש?

סדר הישיבה (אם זה מה שהתכוונת לשאול)
מדלת הכניסה ופנימה
מזכיר ראשון, מזכיר שני, יו"ר סגן, וחבר וועדה.
וגם כמה המשכורת בעקרן לחצי יום של יושב ראש וחבר ועדה?

איפה הקלדן יושב?

הקלדן הוא נמצא בעיייריה או במקום הקליטה של הקלפיות ותקידו להקליד את הנתונים לתוך המערכת הממוחשבת
יש גם קלדנים שאמורים להיות בקלפי מפתיחתה ולתעד במערכת נד"ב אירועים מיוחדים בקלפי אם וכשיהיו.
איפה הם יושבים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה