- הוסף לסימניות
תנסו 18 תווים- מתוכם לפחות 2 תווים מיוחדים, אותיות גדולות, אותיות קטנות ומספריםתנסו 2 תווים מיוחדים כמו *&%
לדוגמא ABCabc123456789**
תנסו 18 תווים- מתוכם לפחות 2 תווים מיוחדים, אותיות גדולות, אותיות קטנות ומספריםתנסו 2 תווים מיוחדים כמו *&%
2200 ועוד כמה שקליםיודעים כמה יוצא שמזכיר קלפי מקבל בנטו ?
כן, חכה.אחרי ההרשמה אני אמור לקבל איזה מייל? כי לא קיבלתי כלום,
והכנסתי בבלוסום שם משתמש את המייל והוא כתב לי שם משתמש או ססמא שגויה.
ענין של דקות? שעות? ימים?, כי נרשמתי לפני כ4 שעות.כן, חכה.
שם המשתמש שלך עוד לא נקלט במערכת
אנחנו נרשמנו אתמול... וקיבלנו היום בצהריםענין של דקות? שעות? ימים?, כי נרשמתי לפני כ4 שעות.
או ששלב 5 זה ראיון אישי?כותב לי שביצעתי 4/5 משימות,
זה לא נותן לי להתקדם...
היי,
אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי איפה נרשמים כדי לעבוד בקלפי ביום הבחירות מה הדרישות כמה מרוויחים כמה שעות זה וכו?
אני לא מצליחה להבין את זה מההודעות.
תודה מראש![]()
לא עבד אבל לוחצים על החץ בצד שמאל וזה מדלג על זהלאלו שיש להם נטפרי, האם הסרטון שיש במהלך הלמידה עבד לכם?
הבעיה שגם לא ניתן לדלג עליו...
תודה
כתוב באתר שדרכו עושים את המבחןהי מישהו יודע איך אני יודע אם עברתי את המבחן ?
איפה זה כתוב שם?כתוב באתר שדרכו עושים את המבחן
בצד ימין בפרופיל אישי תלחצו על הכשרות ויופיע שתי שורות שבאחת מהן כתוב הציוןאיפה זה כתוב שם?
הכוונה לזה?בצד ימין בפרופיל אישי תלחצו על הכשרות ויופיע שתי שורות שבאחת מהן כתוב הציון
מגישים למזכיר וע"פ חוות דעתם ממך הם מחליטים לגבי קולטאפשר להגיש מועמדות רק לתפקיד מזכיר קלפי או גם לקולט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים