- הוסף לסימניות
האתר פתוחלחכות שיפתחו את האתר.....
נכנסת דרך הקישור החדש ?מה אני צריך לעשות?
צפה בקובץ המצורף 1435722
האתר פתוחלחכות שיפתחו את האתר.....
נכנסת דרך הקישור החדש ?מה אני צריך לעשות?
צפה בקובץ המצורף 1435722
איזה פתוח??? אצלי סגורהאתר פתוח
נכנסת דרך הקישור החדש ?
פתוח השניה נכנסתיאיזה פתוח??? אצלי סגור
ונכנסתי מהקישור במייל ששלחו לי היום
שלח קישור בבקשהפתוח השניה נכנסתי
צפה בקובץ המצורף 1435725
תנסה לנקות מטמוןזה מה שיש גם לי, והוא כותב לי שהמערכת בתחזוקה![]()
גלישה בסתר נותן לי, מוזר.....תנסה לנקות מטמון
או גלישה בסתר
אז תנקה מטמון וזה יסתדרגלישה בסתר נותן לי, מוזר.....
איך אפשר רק מאתר מסוים
תודה, הסתדר לי, עזרת לי מאוד!אז תנקה מטמון וזה יסתדר
כן..... לא מצליחהאתר פתוח
נכנסת דרך הקישור החדש ?
מקפיצה,נרשמתי אתמול, וכתב לי שהטופס נשלח.
מה הלאה?
אני אמורה לקבל מייל?
אפשר לעזות את הלומדה גם ככה?
הסירטונים זה סתם סיכומים .איזה סרטון הם מראים פה? אני באמצע הלומדה...
צפה בקובץ המצורף 1436024
לחצתי בטעות : "להסרה - לחץ 9".לא שולח לי סיסמה קולית.
מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים