דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
מישהו נתקל בבעיה כזו?
שנכנס לבלוסום , ואין לו צינתוק?

האם אפשר לעצור באמצע לומדה?

מקפיצה,
מישהו יודע לענות
אמורים לקבל מייל תוך כמה ימים [אני נרשמתי לפני יומיים וקיבלתי מייל]
לא נראה לי שאפשר לעשות את הלומדה לפני זה,
אלא א"כ את רוצה ללמוד חומר שכבר מופיע ברשת לדוגמא
או

• תודה
Reactions: nar
אפשר קישור להרשם ?

איך יודעים מה הציון המבחן?
על כל משימה שהושלמה כתוב ציון ועל המבחן כתוב לא זמין

באסה.
עשיתי את המבחן (הראשוני, יחידה 5) באתר, ולא עברתי.
האמת שלא היה לי כח בכלל לעבור שוב על כל ההסברים היותר מדי מפורטים...
יש לי סיכוי להתקבל בכל זאת?

1691059220525.png

מדוע המעטפה הזאת פסולה?
חבר ועדה אחד יכול לחתום על המעטפות אם רושמים בפרוטוקול....

מי אמר צד ימין??
זה פסול במקרה שיש עוד חבר ועדה.
ולזה כנראה הם מתכוונים

המזכיר יכול לחתום לבד
והוא חותם בצד ימין
חבר ועדה אינו יכול לחתום ללא המזכיר
מזכיר לא חותם לעולם לא בימין ולא בשמאל (אלא אם לא הופיעו חברי הועדה בכלל, והמזכיר השני מונה כחבר ועדה זמנית).
אם במהלך היום יש רק חבר ועדה אחד הוא חותם לבד ומציינים זאת בפרוטוקול.

באסה.
עשיתי את המבחן (הראשוני, יחידה 5) באתר, ולא עברתי.
האמת שלא היה לי כח בכלל לעבור שוב על כל ההסברים היותר מדי מפורטים...
יש לי סיכוי להתקבל בכל זאת?
מתוך המייל שנשלח ממשרד הפנים להרשמה למערכת בלוסום :
תשובות שאלות נפוצות:

1.ציון העובר הינה מעלה ציון 75 במבחן- במידה ולא רשום ציון לא עברת את המבחן ואין לגשת שוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה