דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
יש מישהו מבני ברק שהתראיין?

בבית שמש היה השבוע ראיונות פרונטליים

הגשתי מועומדות למזכיר ונכשלתי במבחן..
יש תפקיד נוסף כלשהוא שאני יכול להגיש אליו מועמדות?

עדיין לא.
התכתבתי איתם והם אמרו שבתחילת שבוע הבא ייצרו קשר לראיונות
איך התכתבתם איתם כי אני שלחתי מייל ואף אחד לא ענה
זה המייל שאני ניסתי להשיג אותם bneibrak2023:pgmail.com

בעיריית בני ברק אמרו לי שבגלל בין הזמנים לא התחילו לראיין.

יש למישהו מושג
למה אני לא מצליח להכנס לאתר של הלומדה ?!
יש עוד אנשים שלא מצליחים / יש בעיה באתר / שזה אישי נגדי...

קיבלתי כזה מייל האם זה תקין

שלום רב.

קבלנו את פרטיך ממשרד הפנים על רישומך למזכיר קלפי. אבקש לשלוח מס' ת.ז. כדי שנוכל להכניס אותך למערכת ולהזמינך לראיון .

תודה רבה,

קיבלתי כזה מייל האם זה תקין

שלום רב.

קבלנו את פרטיך ממשרד הפנים על רישומך למזכיר קלפי. אבקש לשלוח מס' ת.ז. כדי שנוכל להכניס אותך למערכת ולהזמינך לראיון .

תודה רבה,
מבני ברק? אני גם קבלתי

אני מבני ברק עברתי את המבחן ומאז שקט...

לא מצליחה להכנס לאתר שכחתי סיסמא וכשאני עושה איפוס סיסמא לא שולח לי למייל כלום...יש עם מי לדבר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה