דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
מישהו יודע על אפשרות או אי אפשרות לעבור מעיר אחת לאחרת (מודיעין למו"ע)
בעיקרון יש אפשרות רק ראיון צריך לעשות באותו עיש שתשובץ
בפועל ולכן אם כבר עשיתם במודיעין תהיו צריכים לעבור ככל הנראה שוב
תנסו להתקשר ל0505940887 הם אחראים על מו"ע ותשאלו אותם

1693768904040.png

זה מתוך האתר הנ"ל
מנהל הבחירות במ"ע: אריאל קורח
כתובת מייל: arielkorach100 @ gmail.com
סגן מנהל הבחירות במ"ע: גרייב נאסר
כתובת מייל: nassarg @ mot.gov.il

מנהל הבחירות במודיעין-מכבים-רעות: שרה ארגמן לוי
כתובת מייל: sara2104 @ walla.com

סגן מנהל הבחירות במודיעין-מכבים-רעות: טלי קסלסי
כתובת מייל: talika @ moin.gov.il

להוריד רווחים
מקווה שעזרתי!!!

אולי תשאל את יוני ברנפלד.
בעיקרון הוא היה המראיין שלי

לא קיבלתי זימון לראיון זה תקין עדיין?
יש למישהו טלפון או אמצעי קשר של הוועדה בירושלים?
תודה מראש

האם מישהו יודע האם התחילו ראיונות בירושלים למזכירי קלפי
כבר לפני שבועיים עשיתי את המבחן ועדיין לא קיבלתי מהם משוב

מישהו יודע האם תהיה הרשמה נוספת? כך היה בבחירות האחרונות לכנסת. דא עקא שהם מפרסמים בפייסבוק וכדו'-חסום לי.
או לחילופין האם מישהו יודע ועדות בחירות באזור ירושלים שחסרים להם עובדים? יש לי נסיון (מוצלח) בקליטה, ומשום מה פספסתי את המודעות שהתפרסמו.

האם מישהו יודע האם התחילו ראיונות בירושלים למזכירי קלפי
כבר לפני שבועיים עשיתי את המבחן ועדיין לא קיבלתי מהם משוב
אני חושב שכבר גמרו שם,
אני הייתי לפני שבועיים ואמרו שם ששבוע הבא (היינו שבוע שעבר) הוא שבוע אחרון של ראיונות.

עשיתי ראיון ולא פנו אלי מאז
איך אני יודע אם התקבלתי?

מישהו יודע האם תהיה הרשמה נוספת? כך היה בבחירות האחרונות לכנסת. דא עקא שהם מפרסמים בפייסבוק וכדו'-חסום לי.
או לחילופין האם מישהו יודע ועדות בחירות באזור ירושלים שחסרים להם עובדים? יש לי נסיון (מוצלח) בקליטה, ומשום מה פספסתי את המודעות שהתפרסמו.
מניסיון תמיד הם מחפשים מזכירים ועושים ככל שמתקרב הבחירות פירסום וסבבים נוספים של קליטת מזכירים

גם אני אחרי ראיון ולא קיבלתי שום תגובה.
האם זה בגלל שהפלאפון שלי לא מקבל SMS ?
עם מי יוצרים קשר?

עשיתי ראיון ולא פנו אלי מאז
איך אני יודע אם התקבלתי?

גם אני אחרי ראיון ולא קיבלתי שום תגובה.
מאיזה עיר
האם זה בגלל שהפלאפון שלי לא מקבל SMS ?
עם מי יוצרים קשר?
בבני ברק אמרו שיגיע יומיים אחרי הראיון
קישור לרישום להדרכה פרונטלית במייל

מתי נגמר הראיונות בבני ברק?

הייתי אתמול ושכחתי טופס
רוצה לבוא מחר...בלי תור... לפי מה שזה נראה לא אמורה להיות בעייה.
השאלה אם יש עדיין ראיונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה