דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
אין לי SMS
והכל הגיע אלי למייל (מודיעין עילית)
גם ראיון וגם הדרכה
בנוסף, התקשרו טלפונית לוודא שקבלתי מייל

אין לי SMS
והכל הגיע אלי למייל (מודיעין עילית)
גם ראיון וגם הדרכה
בנוסף, התקשרו טלפונית לוודא שקבלתי מייל
איך הצלחת להירשם למודיעין עילית ? למי שתושב העיר לא נתנו בכלל להירשם לעיר.

כל אלו שהיו בהדרכה (חוץ מאחת) היו תושבי העיר
לא נותנים באותה השכונה

בבני ברק כולם קיבלו זימון להדרכה פרונטלית?
1694555988678.png

זה אומר שלא התקבלתי?

נערך לאחרונה ב:
כמו כולם, באתר של GOV IL
בקשתי במחוז יהודה ושומרון
ובעדיפות 1 מודיעין עילית

נערך לאחרונה ב:
כמו כולם, באתר של GOV IL
בקשתי במחוז יהודה ושומרון
ובעדיפות 1 מודיעין עילית
אוי ויי, עשיתי טעות, חיפשתי במחוז מרכז, שם נתנו לי רק את מודיעין.

תלחץ על הכשרות 2/3 בדף הראשי
1694558280399.png

ואז תגיע לדף הזה
1694558763491.png

נערך לאחרונה ב:
לא מעודכן.
גם אחרי שעברתי את ההדרכה, זה מופיע שעדיין לא נרשמתי.

ממש מוזר לאיזה תפקיד התמודדת?
עברת הכשרה פרונטלית?
@אבי01 מה מופיע אצלך?

נכון כך מסומן לי
אבל עברתי ראיון כבר
אולי לא בהצלחה...
1694560655602.png

לתושבי בית שמש

אני דיברתי עכשיו עם מנהל הבחירות של המחוז שלנו (בית שמש) ואמר לי שעדיין לא עדכנו במערכת את כל מי שעבר בראיון ובהצלחה.
הוא אמר שכן התקבלתי להמשך הבחינות הפרונטליות וזה יעודכן במערכת בלוסום בימים הקרובים.
התאריכים של ההדרכות לפי מה שהוא אמר לי זה ב 19.09 וב10.10 וב16.10 (משהו כזה)

בהצלחה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה