דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
אני מבין אבל אם חשוב לך שגם במערכת בלוסום יהיה לך הכל מושלם
פשוט תכנס לבחירת תאריך ותבחר תאריך פיקטיבי
אין את האופציה
כי כתוב השלמת את כל המשימות
ורק בפירוט יש 75% כי לא בחרת תאריך להדרכה

לא כ"כ קשור,
אבל מישהו יודע מה השכר של יו"ר?
אותו הדבר כמו בבחירות לממשלה?

יש עדיין עבודות פנויות לבחירות???

לא כ"כ קשור,
אבל מישהו יודע מה השכר של יו"ר?
אותו הדבר כמו בבחירות לממשלה?
גובה התשלום יהיה 1,575 ₪ לחבר ועדת קלפי שהועסק במשך כל יום הבחירות, בין השעות 07:00-22:00 איחור או יציאה מוקדמת יפגע ברצף השעות ויהיה זכאי לתשלום חלקי בלבד.

אבל זה נועל 3 שנים קדימה את המזכירות, לך דע מתי יהיו בחירות נוספות...
לדעתי עדיף.
אין את כל הסיפור של המבחנים,
הרשמות,
אחריות לכל מיני דברים במקום.
פשוט לבא ולא לעשות כלום.
וכבר הייתי יור בבחירות לממשלה,
לכן ממילא לא יכולתי הפעם לקחת תפקיד אחר.
רק רוצה לדעת שכר בשביל לבדוק אם יוצא לי שווה.

אגב מס, על כל העבודות שקשורות איכשהו לבחירות יש מס? אם כן כמה אחוז נכון להיום?

שכר חברי ועדת הקלפי​

גובה התשלום שישולם לחבר ועדת קלפי מטעם סיעה, יהיה כמפורט להלן :
  1. חבר ועדת קלפי שיכהן במשך כל יום הבחירות ולא יהיה נוכח בספירת הקולות בקלפי- יהיה זכאי לתשלום בגובה 1,673 ₪ ברוטו.
  2. חבר ועדת קלפי שיכהן רק במהלך ספירת הקולות- יהיה זכאי לתשלום בגובה של 335 ₪ ברוטו. במקרה זה על חבר ועדת הקלפי להיות נוכח במהלך כל ספירת הקולות, עד לתום הספירה.
    כמו כן, עליו לחתום בעמוד המיועד לכך בפרוטוקול ועדת הקלפי.
  3. חבר ועדת קלפי שיכהן במשך כל יום הבחירות וגם במהלך ספירת הקולות- יהיה זכאי לתשלום בגובה של 2,008 ₪ ברוטו.

והמס רק 18% במקום 25%
מקור : https://bchirot-muni.moin.gov.il/content/60
@משה 05276

עד מתי זה בערך? 2 בלילה או אחרי?
מה אופי העבודה?
לכאורה זה עדיף זה יוצא יותר כסף פר שעה, או שאני טועה
עשיתי את זה שנה שעברה בבחירות, פשוט יושבים ליד שולחן וכשמגיע מזכיר צריך לעבור איתו שכל החומרים חזרו וכל החתימות במקום ואין טעויות בפרוטוקול וכו' ולשים את המזוודה בצד...
מריצים את זה

אני מנהל של הבחירות בירושלים למשה ליאון מי שמחפש עבודה יכול ליצור איתי קשר ונסדר לו את העבודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה