דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
מישהו יודע אם יש אפשרות לבקש לעבור לעבוד בעיר אחרת מהיכן שרואיינתי ועברתי הדרכה (עיר אחרת באותו מחוז)?

משרות לבחירות הקרובות ?
אשמח שתשלחו לפה קישורים למשרות רלוונטיות
תודה.
בקישור המצורף יש גיוס למזכירי קלפי, כרגע יש שם גיוס לרשויות דוברות ערבית.
רובם כבר נסגרו, כסייפה עדיין פתוח, נראה לי זה בדואים (רלוונטי לתושבי הדרום) אם זה מתאים לכם...

מישהי יודעת מה חדש עכשיו אם המלחמה מתי הבחירות ואיך אני מגישה מועמדות?

מישהו יודע אם יש אפשרות לבקש לעבור לעבוד בעיר אחרת מהיכן שרואיינתי ועברתי הדרכה (עיר אחרת באותו מחוז)?
אשמח לדעת ג"כ תשובה
צריך לבקש מהם שיעבירו..
אם מדובר על מעבר בין ועדות בחירות שונות יתכן שתצאו מהמקום שאתם כבר רשומים בו, אבל המקום שאליו אתם רוצים לעבור לא יקלוט אתכם [וזה לא חייב להיות שלא ירצו, זה סתם יכול ליפול בין הכסאות...].

אופס שמעתי שנסגר זה נכון?
לבנתיים נסגר יש בכמה רשויות ערביות שכן פתוח..
בקישור המצורף יש גיוס למזכירי קלפי, כרגע יש שם גיוס לרשויות דוברות ערבית.
רובם כבר נסגרו, כסייפה עדיין פתוח, נראה לי זה בדואים (רלוונטי לתושבי הדרום) אם זה מתאים לכם...
אבל יכול להיות שבהמשך שוב יפתחו רישום בגלל המלחמה..

עכשיו זה רשמי: הממשלה אישרה פה אחד את דחיית הבחירות לרשויות המקומיות שיתקיימו בתאריך י"ח אדר א' תשפ"ד, 27.02.2024

ויש אפשרות להגיש כעת מועמדות לוועדות בירושלים?
ידוע לכם על משהו פתוח?

בירושלים שלחו היום לחתום על תצהיר משלים, מי שנרשם בירושלים ולא קיבל שיבדוק בספאם (אני גיליתי את זה שם).

ידוע לך אם שלחו לכולם
או רק לכאלה שעברו הדרכה כבר?
ייתכן שהבחירות תיערכנה אי"ה בסוף פברואר וללא דחיה נוספת. בזמנו קבעו לי להגיע להדרכה לאמצע אוקטובר ושבוע קודם רשמו לי שבוטלה ההדרכה לעת עתה.מאז לא ניקבע המועד החדש להדרכה .להמתין שיפנו כי אולי אין מדריכים כעת-או לכתוב ולשאול ?

ייתכן שהבחירות תיערכנה אי"ה בסוף פברואר וללא דחיה נוספת. בזמנו קבעו לי להגיע להדרכה לאמצע אוקטובר ושבוע קודם רשמו לי שבוטלה ההדרכה לעת עתה.מאז לא ניקבע המועד החדש להדרכה .להמתין שיפנו כי אולי אין מדריכים כעת-או לכתוב ולשאול ?
למה לא לשאול?
מה אפשר להפסיד?

קבלתי עכשיו שיחה ממספר חסוי עם הודעה שאם אני רוצה לעבוד בבחירות עלי להיכנס ללניק המצרף,
יש מישהו שיודע מהו הלינק?
לא הצלחתי להבין את ההקראה של הקישור.

קבלתי עכשיו שיחה ממספר חסוי עם הודעה שאם אני רוצה לעבוד בבחירות עלי להיכנס ללניק המצרף,
יש מישהו שיודע מהו הלינק?
לא הצלחתי להבין את ההקראה של הקישור.
https://blossom.moin.gov.il/#portal

קיבלתי גם הודעה דומה.
נרשמתי בעבר עשיתי את הלומדה והמבחן ומאז לא חזרו אלי ולא הזמינו אותי לשום דבר כעת קיבלתי את ההודעה ניסיתי להיכנס לאתר ואני לא רואה שם מקום לקבוע ראיון
מישהו יודע מה ואיך אמורים לקבוע ראיון?
יש כאן כאלו שעברו ראיון, תוכלו לשתף אותנו?
תודה מראש

לי (בני ברק) הודיעו לפני כחודש בהודעת מייל שהתקבלתי לעבודה כמזכיר ונא למלאות אם אתה עדיין מעוניין להמשיך בבחירות, אישרתי וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה