דרוש מידע מזכירי קלפי וקולטים בבחירות לרשויות המקומיות 2023

מצב
הנושא נעול.
את התגובה הזאת קיבלתי היום מועדת בית שמש
במענה לשאלתי על השיבוץ

שלום רב,

קיבלנו את המייל, עדיין לא סיימנו עם השיבוצים.

נעדכן

צורי

אני קיבלתי את המייל הזה אתמול
שלום

אתה כרגע משוייך למטה יהודה, אך עוד לא התקבלו שיבוצים סופיים. יעדכנו אותך כשזה יקרה.
ובצהריים אתמול עשיתי ראיון בזום, ובמלך הראיון כולם שאלו את המדריך לגבי שיבוצים והוא אמר שבדרך כלל השיבוצים מגיעים בסביבות שבוע לפני הבחירות (כלומר מחר -בשלישי) אבל יש כאלו שמקבלים קצת לפני וזה תלוי אך ורק בועדת הבחירות האיזורית של אותו מקום ששם המזכיר הספציפי נמצא.

מה יהיה עם בני ברק?
השאלה עם יש מישהוא שכן כבר קיבל שיבוץ?

יכול להיות שעדיין לא שיבצו דווקא כאלה שעבדו בעבר בבחירות?
כי גם החבר שלי שלא קיבל שיבוץ עבד בבחירות קודמות.
יכול להיות ששיבצו רק את את מי שיכהן כמזכיר שני

אני עובד במודיעין והתקשרו לכולם אתמול להודיע שצריך לבוא ביום ראשון הבא לקבל את הכתב מינוי ואת השיבוץ ויהיה שם הדרכה של חצי שעה

קיבלתי לפני כמה ימים מייל על שיבוץ [בירושלים] כמזכיר שני, התקשרו אלי כעת לברר אם זה בסדר מבחינתי, אמרתי שממש לא, אני לא רוצה מזכיר שני ולא במקום ששובצתי, אמרו לי שאין אפשרות להחליף שיבוץ, אפשר לבקש לבטל שיבוץ ואין התחייבות שיתנו לי במקום אחר.
מישהו יודע מה המצב בירושלים מבחינת חוסר/עודף מזכירים?
מישהו קיבל כבר שיבוץ כמזכיר ראשון או רק שני?

קיבלתי לפני כמה ימים מייל על שיבוץ [בירושלים] כמזכיר שני, התקשרו אלי כעת לברר אם זה בסדר מבחינתי, אמרתי שממש לא, אני לא רוצה מזכיר שני ולא במקום ששובצתי, אמרו לי שאין אפשרות להחליף שיבוץ, אפשר לבקש לבטל שיבוץ ואין התחייבות שיתנו לי במקום אחר.
מישהו יודע מה המצב בירושלים מבחינת חוסר/עודף מזכירים?
מישהו קיבל כבר שיבוץ כמזכיר ראשון או רק שני?
אני קיבלתי שיבוץ כמזכיר ראשון ביום רביעי שעבר.

יש למישהו טלפון שלהם? כי אני רואה שעוד כמה לא קיבלו שיבוץ בירושלים
תודה

אני קיבלתי שיבוץ כמזכיר ראשון ביום רביעי שעבר.
היה כתוב מזכיר ראשון או שני ?

באשדוד קיבלו שיבוצים , ולא רשום איזה מספר מזכיר .

אז אני שרק בני ברק עוד לא שיבצו ?
או שיש איזה בני ברקי שכבר קיבל שיבוץ?

אני לא הצלחתי להכנס להדרכה בזום, אבל עשיתי את המבחן המקוון בחודש אוגוסט, ועברתי בהצלחה רבה, 95%
האם יש לי סיכוי לקבל עבודה אם לא נכנסתי לפני כחודש להדרכה בזום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה