דרוש מידע מזכירי קלפי לבחירות ה22

מצב
הנושא נעול.
כן אז גם לי היה אותו דבר

יש כבר תשובות למי שהיה בראיון והיה פעם כבר מזכיר

נערך לאחרונה ב:
לא שאלו אותי מתי אני רוצה הדרכה זה סימן שלא התקבלתי?

לא זה כבר פעם שניה היתי כבר בהדרכה ולא עדכנו אותי כלום

מה אפשר לעשות לעבוד הכי פחות ולקבל הכי הרבה??

מה עושים שעבדתי בוועדת רחובות ,
ולא פנו אלי בכלל ואחרי שחפרתי להם ולמוקדי שרות
חזרו אלי שהם לא צריכים יותר מזכירים ושזה מלא להם.
ואם אני רוצה יעבירו אותי לועדה אחרת ויחזרו אלי להודיע לי תשובה ותכלס עד הרגע לא חזרו.
מישהו יכול לעזור לי או לתת מספר או שם של מישהו לדבר איתו?

ואם אני רוצה יעבירו אותי לועדה אחרת ויחזרו אלי להודיע לי תשובה ותכלס עד הרגע לא חזרו.
כמה מקבלים? ואיך נרשמים?

נרשמתי אתמול, ועכשיו מעונין ללמוד את החומר, אך לא מזהה את הסיסמא שלי, מה ניתן לעשות?

יתכן שקיבלתם ציון נמוך?
כי אם כן אין מה לעשות

אולי האפשרות השניה היא להירשם מחדש בועדה אחרת ולכתוב שהיית בעבר מזכירה
נראה לי שהיום זה יום אחרון או מחר

לא זה כבר פעם שניה היתי כבר בהדרכה ולא עדכנו אותי כלום
באיזה ועדה אתם?
ביהודה היה רשימות על הקיר ועוד לפני הראיון כבר סגרנו תאריך להדרכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה