- הוסף לסימניות
העלתי כבר באשכול אחר, את החומר של הלומדה בPDF.
מומלץ לעבור על זה...
אין מילים!
תודה רבה רבה!!
העלתי כבר באשכול אחר, את החומר של הלומדה בPDF.
מומלץ לעבור על זה...
באתר של וועדת הבחירות קיימות לומדות ואם אין מהפעם אז יש מהבחירות הקודמות
של מה?הוציאו כבר פרסום?
מזכירי קלפי באשדוד - שויכתם לועדה באשקלון?
זה אומר שאני יהיה מזכירה באזור אשקלון או שקרוב למקום מגורי - אשדוד?
הראיון הוא באשדוד ב"בית יד לבנים".ועל הדרך - אם יש משהו שמגיע לשם לראיון -אשמח להצטרף...
ואם אני נכנסת לקבוע ראיון והם כותבים לי מקום פגישה באשקלון - מה זה אומר?הראיון הוא באשדוד ב"בית יד לבנים".
תתקשרי ותשאליואם אני נכנסת לקבוע ראיון והם כותבים לי מקום פגישה באשקלון - מה זה אומר?
קו 150 משילת, מגיע עד שםמזכירי קלפי ממודיעין עילית,
גם אתם שויכתם לועדה אזורית רמלה-לוד?
ואם כן, מישהו נוסע לראיון שם בקרוב עם רכב? אשמח להצטרף לטרמפ!
לא צריך כריזמה לא להגזיםחברה תתכוננו !!!!
בראיון שואלים אותכם, למה נראה לכם שאתם מתאימים למשרה ?
ועוד כהנה וכהנה.. חובה לשדר כריזמה וביטחון עצמי !
מה שתגידצדיק!!!!
יש הרבה מועמדים, והם צריכים לבחור....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים