- הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי כזה מיילאני גם בלוד....
ואני יודע על עוד מישהו שקיבל את המייל באותו זמן שאני קבלתי...
אני גם בלוד....
ואני יודע על עוד מישהו שקיבל את המייל באותו זמן שאני קבלתי...
צפה בקובץ המצורף 518872
גם אנחנו מלוד וקיבלנו מייל זהגם אני קיבלתי כזה מייל
וזה מוזר כי עוד לא הודיעו לי אחרי הראיון שהתקבלתי
היית מזכירה פעם קודמת?מתי היה לכם הראיון?
לנו היה רק שבוע שעבר ביום חמישי.
שהתמלא כל היום ראיונות שהם עושים באשדוד [ה1/8/19] ומאז רק באשקלון
ככה הם כתבו לי
תהיה באשדוד פשוט רשמי אין באשדוד כרגע לשכהוהעבודה בשטח יכולה להיות באשדוד או שזה יהיה מן הסתם באשקלון?
מוזר שנגמרו המקומות, נכנסתי מייד...
בדקת אם זה בספאם?כן הייתי פעם קודמת.
אני רק רוצה לדעת אם זה נורמלי שעדיין לא קיבלתי אישור למייל.
יש לי את אשדוד זה קשור אליהםאת המספר של וועדת אשקלון יש למישהו?
כמה זמן זה כל משמרת?בספירת הקולות המיוחדים בליל הבחירות בכנסת דרושים סופרי קולות
העבודה בין התאריכים 17-19.9 במשמרות.
ימי הרישום יתבצעו דרך חברת ORS סניף ירושלים, ברחוב אגריפס 42, בניין כי"ח, ירושלים.
בין התאריכים 12.8.19 עד 14.8.19 בין השעות 16:00-09:00. טלפון: 02-6256511
השכר: משמרת יום 77.70 לשעה; משמרת לילה 98.80 לשעה.
יש להגיע עם צילום תעודת זהות+ספח, ואישור ניהול חשבון / צילום צ'ק מבוטל.
* מועמדים שלא יגיעו עם המסמכים הנדרשים לא יוכלו להירשם.
ות.ז.איך אתה מזהה את חברי הוועדה? (כתב מינוי)
מוזר מאוד. לי ודאי היה הפסקה של שעתיים.והוא העיקר בשונה ממה שאמרו לי. אין הפסקה של שעה באמצע ומילא שחרית ומעריב אפשר להתפלל לפני ואחרי. אבל אי אפשר להתפלל מנחה במנין .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים