דרוש מידע מזכירי קלפי לבחירות ה22

מצב
הנושא נעול.
עבדתי בועדת רחובות
וועדת הבחירות לא מוכנה עדיין להביא טלפונים רק שבוע הבא יהיה אפשר
אולי יש פה מישהו או שעבדת עם מישהו שכבר קיבל טלפון מועדת רחובות ותקחי ממנו את המספר

נערך לאחרונה ב:
הייתי פעם שעברה בבני ברק, ורוצה להיות כעת בבית שמש, איך עושים את זה?
אולי יש מישהו שהיה בבית שמש ורוצה כעת להיות בבני ברק ורוצה להחליף איתי? יש כזה דבר בכלל? יתנו לי? מי יכול לעזור?
תודה

חפשי את הטלפון של ועדת הבחירות של יהודה. יש פה באשכול באחד העמודים הראשונים. (זו הועדה שאחראית על בית שמש)

הייתי פעם שעברה בבני ברק, ורוצה להיות כעת בבית שמש, איך עושים את זה?
אולי יש מישהו שהיה בבית שמש ורוצה כעת להיות בבני ברק ורוצה להחליף איתי? יש כזה דבר בכלל? יתנו לי? מי יכול לעזור?
תודה

הם עצמם לא יעבירו אותך כי זה וועדות שונות
האפשרות שלך היא ביום שלישי הקרוב להירשם באתר לוועדת יהודה ולקוות שתהיי בין אלו שיקבלו אותם כמובן שתצייני בראיון שהיית כבר מזכירת קלפי רק בוועדה אחרת יתכן שזה יעזור
או להישאר בבני ברק ולהיות בטוחה שתקבלי

מטעם איזה מפלגה היית?
הייתי מטעם אגודת ישראל, הגעתי בתור משקיפה, ( היו לי טפסים של משקיף ושל יו"ר) וכשהגעתי לקלפי אגודת ישראל אמרו לי להיות יו"ר כי לא היה שום יו"ר נוסף מלבד מזכיר.

הייתי מטעם אגודת ישראל, הגעתי בתור משקיפה, ( היו לי טפסים של משקיף ושל יו"ר) וכשהגעתי לקלפי אגודת ישראל אמרו לי להיות יו"ר כי לא היה שום יו"ר נוסף מלבד מזכיר.
אולי את השכר קיבלתם לפי משקיף.

כי יו"ר מקבל יותר כפי שנכתב למעלה.

משקיף אין לי מושג כמה מקבל

אם זה כזה משנה לך אני אשלח לך את התלוש בהודעה פרטית
לפי מה שבדקתי עכשיו עם חברים שעבדו כיו"ר בבחירות האחרונות השכר הוא 865 ברוטו למשמרת שזה בערך 650 ש"ח משא"כ למשקיף שהשכר בכל מפלגה הוא שונה יש כאלה שקיבלו 300 ויש כאלו שקיבלו 600 (נטו)
נ.ב. מטעם מפלגות חילוניות למיניהם יתכן והשכר יותר גבוה ממה ששולם בציבור החרדי למה?! לא יודע?!

היו"ר כנראה לא היה מטעם אגוד ישראל כך שלא הייתם צריכים להסכים (או שכן רציתם)
בכל אופן מטעם אגודת ישראל הייתם רק משקיף ולכן זה הסכום

וואו ברור כי הרי אסור שיהיה משקיף מאותה מפלגה שיש כבר נציג בקלפי
וכאן השאלה הגדולה ממי היה הכתב מינוי שקיבלתם כיו"ר ואם זה גם היה מאגודת ישראל אז לאיזה קלפי זה היה כי וודאי זה לא היה לקלפי שהייתם בו משקיף

היו לי 2 כתבי מינוי, הראשון יו"ר מאגודת ישראל והשני משקיף ממפלגה חילונית( כנראה הסכם ביניהם).
הגעתי בתור משקיף, ואחרי הגיעה משקיפה שהיה לה את כתב המינוי למשקיף מטעם המפלגה החילונית, מינוי שהיה לי גם.
בקלפי היתה רק מזכירה ולא היה שום יו"ר ( לפי חוק חייב שיהיה מישהו נוסף מלבד מזכיר) וגם היה כפילות של כתב המינוי, האחראי עלי מאגודת ישראל אמר שאשתמש בכתב המינוי של יו"ר.

היו לי 2 כתבי מינוי, הראשון יו"ר מאגודת ישראל והשני משקיף ממפלגה חילונית( כנראה הסכם ביניהם).
הגעתי בתור משקיף, ואחרי הגיעה משקיפה שהיה לה את כתב המינוי למשקיף מטעם המפלגה החילונית, מינוי שהיה לי גם.
בקלפי היתה רק מזכירה ולא היה שום יו"ר ( לפי חוק חייב שיהיה מישהו נוסף מלבד מזכיר) וגם היה כפילות של כתב המינוי, האחראי עלי מאגודת ישראל אמר שאשתמש בכתב המינוי של יו"ר.
בקיצור, אגו"י עשו עליך סיבוב....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה