מה זה הלומדהיש כאן משהו שעשה את המבחן של הלומדה, עברתי על הלומדה, אך לא מצאתי את המבחן. אולי משהו יכול להסביר היכן הוא או לכוון??
מחר זה היום האחרון לביצוע המבחן.
ציון של מה ?אני קבלתי הודעה מועדת הבחירות לבוא לראיון עם ציון מודפס של 80 ומעלה
https://pnim.azurewebsites.net/lomda/story_html5.htmlצ
ציון של מה ?
איפה עושים את המבחן?
תודה
בסיום הלומדה יש מבחןיש כאן משהו שעשה את המבחן של הלומדה, עברתי על הלומדה, אך לא מצאתי את המבחן. אולי משהו יכול להסביר היכן הוא או לכוון??
איפה כתוב שזה עד מחר?יש כאן משהו שעשה את המבחן של הלומדה, עברתי על הלומדה, אך לא מצאתי את המבחן. אולי משהו יכול להסביר היכן הוא או לכוון??
איפה כתוב שזה עד מחר?
@איציק הצדיק @שי 613לי היה ראיון היום, אז הייתי צריכה לסיים את המבחן לפני הראיון
מצטרף להנ"ל,אם עדיין לא הודיעו לי על ראיון זה אומר שלא התקבלתי?
(בית שמש)
מצטרף להנ"ל,
איך יודעים אם התקבלתי או לא?
אצלי בעת ההרשמה באינטרנט קיבלתי זימון לראיוןאם עדיין לא הודיעו לי על ראיון זה אומר שלא התקבלתי?
(בית שמש)
בבית שמש?אצלי בעת ההרשמה באינטרנט קיבלתי זימון לראיון
ואמרו לי שיהיו איתי בקשר לגבי הלומדה והקורס
לאבבית שמש?
עברתי 96
כל הכבודעברתי 96
אולי באמת תארגן לי את זה...כל הכבוד
יכול להיות חבר בוועדת הבחירות המרכזית......
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים