כללי מזכרת לבר מצוה

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• א.png
    KB 99.7 · צפיות: 49
  • ב.png
    KB 112.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
הייתי מוסיפה אלמנט לאות א'.
אולי פס שחור פנימי.
ענין של טעם.

• הוסף לסימניות
יפה אך קודר.
בר מצוה זה מאורע צעיר ושמח הייתי מחליפה צבעים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושמוש;1215050:
יפה מאד.
הייתי מוסיפה אלמנט לאות א'.
אולי פס שחור פנימי.
ענין של טעם.

נכתב ע"י אסתר10;1215059:
יפה אך קודר.
בר מצוה זה מאורע צעיר ושמח הייתי מחליפה צבעים...

ככה הלקוח רוצה ;)
קו חלק חלק!

• הוסף לסימניות
טוב... לפי התגובות אני מבינה שזה מכוער :(

• הוסף לסימניות
מידי נקי
כן כדאי להוסיף עיטור או משהו כזה.
ומאחורה -זה אותו גודל כל האותיות, כדאי לשחק קצת עם הרווחים והגדלים שהטיפוגרפיה תהיי יותר נעימה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה
הבעיה שבאמת קצת יבש. הפונט מתאים לפרסום...
אולי תנסי להשאר עם החלק הזה ופשוט לשנות לפונט תורני אלגנטי

• הוסף לסימניות
הלקוח לא רוצה עיטורים ולא פונט תורני!
הוא הדגיש את זה כמה פעמים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1215202:
הלקוח לא רוצה עיטורים ולא פונט תורני!
הוא הדגיש את זה כמה פעמים!

אם כך,
להשאיר את זה בצורה המקורית.
הלקוח קובע.

• הוסף לסימניות
הלקוח קובע מבחינתי זו ברירת מחדל, אני בעד לנסות להשפיע ולהוביל את הלקוח (במידת האפשר) כי לא תמיד הוא יודע מה טוב, זה באופן כללי לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה